793
Een voordelige en goede matras

Een goedkoop matras die zich toch excellent van zijn taken kwijt, het is de droom van elke slaper. Toch is het belangrijk bij je aankoop de focus te blijven leggen op je persoonlijke comfort en slaapgedrag. Wel kunnen we je alvast één toegeving doen qua prijs: een slechte matras is inderdaad vaak (of zelfs meestal) een te dure matras.

 

Krijg je waar voor je geld?
Toch moet de vraag naar het belang van prijs voor een matras enigszins anders worden geformuleerd: betaal je de juiste prijs voor de juiste kwaliteit? Je 'duurdere' matras gaat misschien wel twee keer zolang mee dan je 'goedkopere' variant. Bovendien past hij misschien wel optimaal bij je lichaam en slaapgedrag. Al bij al brengen we al snel 1/3de van ons leven slapend door. Je kunt dus ook een heleboel problemen en kosten vermijden door de 'juiste' matras te kopen.

Kies voor comfort
Daarom doe je er goed aan om niet te jagen op een goedkoop matras, maar op een comfortabele matras die aan al je noden voldoet. Pas in tweede instantie kun je bekijken welke matras voor jou de juiste prijs biedt voor de juiste kwaliteiten. Je doet er dus goed aan om even langer stil te staan bij aspecten als comfort, drukverlichting en het type matras dat het beste aan al je eisen voldoet. Als tweede stap kun je zo ook veel beter de verschillende modellen, kenmerken en prijzen vergelijken.

Prijs komt laatst
Het is dus pas in laatste instantie dat je je een waarlijk correct beeld kunt vormen van de waarde van je matras en dus van zijn prijs. Misschien vertoont je goedkopere matras vervolgens wel exact dezelfde kenmerken dan een duurdere matras in dezelfde categorie. In dat geval vergroot je effectief de meerwaarde van je aankoop, d.i. de waarde die je krijgt 'bovenop' de prijs die je wilt betalen. Schroom vanaf dit punt ook zeker niet om te onderhandelen met je leverancier, of om in te gaan op kortingen of andere promoties.

Op zoek naar een goedkoop matras? Surf snel naar Matrasaanhuis.nl.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners