971
Een Boxspring kopen - waar moet je op letten?
Gepubliceerd: 27-06-2022

Belangrijk is dat uw slaapcombinatie op elkaar is afgestemd. Volop keuze en te vergelijken dus. U begrijpt dat bij het kopen van een boxspring uw wensen voorop staan. U wilt uw nieuwe bed vergelijken. Onze ervaren slaapspecialisten kunnen u hierbij helpen. Kan niet bestaat niet. Stel al uw vragen en verwacht altijd een eerlijk antwoord. Precies tussen Waddinxveen en Gouda kunt u dus uw ideale boxspring kopen, ongeacht prijs en/of kwaliteit. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Wilt u een boxspring kopen? Begin dan bij ons, de Boxspringspecialist.nl in Waddinxveen. Wij hebben het grootste assortiment met bekende merken boxsprings. Tevens helpen we u bij het maken van een goede keuze, zodat u zeker weet dat u altijd de beste boxspring naar uw wensen koopt. Bedenk vooral eerst waar u behoefte aan heeft of wat uw wensen zijn. Vindt u bij een boxspring bijvoorbeeld ventilatie of ondersteuning belangrijk? Of de instaphoogte? Zomaar een paar voorbeelden waarbij we u van goede tips kunnen voorzien bij uw aankoop.

Boxspring bed kopen

Een boxspring bed kopen lukt bij Boxspringspecialist van der Horst. Heel veel boxspring merken worden aangeboden voor eerlijke prijzen. Waar u behoefte aan heeft is een fantastisch ligcomfort met een mooi uiterlijk. Zoekt u de beste ondersteuning, of is ventilatie en warmte regulatie belangrijker voor u. Een hogere of lagere instaphoogte is allemaal mogelijk. Kies een harder of juist een wat zachter ligcomfort.

Waar moet ik op letten als ik een Boxspring koop?

Als u van plan bent een boxspring te gaan kopen, moet u rekening houden met veel keuzes. Bijvoorbeeld: instaphoogte, ventilatie mogelijkheden, uw lichaamsgewicht, uw transpiratie, uw slaapligging (bijvoorbeeld voornamelijk buik, rug), onderhoud aan de boxspring. Maar ook is er keuze uit vele verschillende merken boxspring (onder andere Avek, Velda, Beka, Treca, Tempur, Mline) Wij geven u uitgebreide tips waar u op dient te letten als u een boxspring gaat kopen. Kom gerust met deze kennis naar onze winkel in Waddinxveen, onze slaap specialisten geven u een op-maat advies voor de boxspring die het beste bij u past.

Koop ik een elektrische boxspring of een niet-elektrische?

De belangrijkste reden waarom mensen een elektrische verstelbare boxspring kopen, is dat ze naast lekker slapen, ook nog eens op hun gemak in bed een box willen lezen of TV kijken. Dan geeft een elektrisch verstelbaar bed erg veel gemak EN een op-maat oplossing. Elektrisch verstelbaar is wel wat duurder dan een niet verstelbare boxspring, maar geeft wel enorm veel gemak en comfort. Waar moet echter op letten bij de aanschaf hiervan?

Boxspring kopen 180×200

De meest verkochte maat boxspring is 180×200 en de meeste mensen hebben ook voldoende aan een boxspring met een lengtemaat van 2.00 meter. Voor het merendeel van de mensen volstaat deze maat voor een 2-persoon boxspring. Bij een boxspring van 180×200 heeft u nog verschillende keuzes qua samenstelling.

Boxspring matras kopen

Kan ik bij u een boxspring matras kopen? Deze vraag krijgen we veel, maar wat is het eigenlijk. Hier worden 2 dingen door elkaar gehaald. De boxspring is de bodem. En op de boxspring (bodem) komt nog een matras. Voor de soorten matras heeft u nog de keuze uit:

- een pocketvering matras of

- een matras met bonellvering

Het zijn dus 2 verschillende dingen, welke goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. De vraag is dus; zoekt u een boxspring of een matras of een compleet bed?

Luxe boxspring aanschaffen?

Luxe boxsprings zijn er in vele uitvoeringen en met verschillende mogelijkheden. HET merk voor de luxe boxsprings is zonder twijfel Treca Paris. Wilt u het allerbeste op het gebied van comfort, afwerking en design dan is dit helemaal uw merk. Alles bij Treca Paris wordt gemaakt middels authentiek handwerk waarbij alleen de mooiste en beste materialen gebruikt worden. Dit is absoluut het beste op het gebied van temperatuur beleving en uitstraling. Volledig met de hand gemaakt. Hoofdborden in stof of echt leer, maar ook een combinatie hiervan is mogelijk.

Waar een boxspring kopen

Waar u een boxspring moet gaan kopen is niet eenvoudig. Er zijn namelijk vele aanbieders en vele verschillende merken (bijvoorbeeld: Beter Bed, Tempur, Leenbakker, Ikea). Echter de grootste aanbieder is Boxspringspecialist van der Horst. Wij zijn gevestigd in Waddinxveen, en hebben het grootste aanbod Boxspring, van alleen Europese bedden fabrikanten. Een showroom van maar liefst 1.500 echte vierkante meters. De winkel heeft 2 etages vol met bedden, waarbij deze 2de etage bereikbaar is via een luxe brede trap of via een personenlift. Grote voordeel is dat u hier met deskundig advies alle merken en typen kunt vergelijken EN proberen. Of ze wel lekker liggen. Wij verkopen alleen kwaliteit.

Hoe zorg ik ervoor dat ik ook een goede boxspring koop?

Een goede boxspring is een boxspring die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Een goede nachtrust is essentieel voor een goed gevoel en humeur overdag. Vrijwel iedereen functioneert beter na een hele goede nachtrust.Een goede boxspring kopen is eenvoudiger dan u denkt. Kom vooral gezellig naar de ruim opgezette showroom in Waddinxveen, naast de A12, bij afslag Gouda. Heel veel A-merken kunt u hier eerlijk vergelijken. En u krijgt van ons een deskundig en passend advies.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide