2192
De voordelen van een design bed

Aan de inrichting van de slaapkamer besteden we vaak pas tijd en aandacht als alle andere ruimtes klaar zijn. Zonde, want we brengen heel wat uurtjes in de slaapkamer door! Ook overdag loop je vaak de ruimte in en uit om kleren te pakken of je om te kleden. Een design bed in je slaapkamer is daarom absoluut de moeite waard. De voordelen op een rijtje:

 

 

Voor een goede nachtrust

De belangrijkste reden om te investeren in een goed bed is natuurlijk omdat je lekker wil slapen. Design bedden zijn niet alleen mooi om te zien: ze vormen ook de basis voor een goede nachtrust. Kies het type bed dat bij jou past, variërend van een conventioneel bed tot boxspring of zelfs waterbed. Kwaliteit en design gaan hand in hand zodat je er jaren van kunt genieten

De slaapkamer mag er zijn!

design-bedden-1-spindle.jpg

Met een design bed in de slaapkamer laat je de deur voortaan gewoon open staan. Je slaapkamer heeft nu een interieur om trots op te zijn en is een uiting van je persoonlijkheid! Waar het bed vroeger een noodzakelijk en praktisch meubel was, is het nu een bijzondere blikvanger. Kies een bed dat qua design echt bij jou past. Het ontwerp van het EthnicraftSpindle bed is bijvoorbeeld gebaseerd op een echt spinnenwiel. Nathan Young maakt er een prachtig, stijlvol bed van dat in licht eikenhout of warm walnoothout veel sfeer aan je slaapkamer toevoegt.

Benadruk er een woonstijl mee

De woonkamer en keuken proberen we volgens een specifieke interieurstijl in te richten. Waarom de slaapkamer niet? Aangezien een bed een groot stempel drukt op je slaapkamerinterieur, is het ideaal om een woonstijl mee te benadrukken. Een houten bed met robuuste vormen zorgt voor een landelijke look. Een design bed in hoogglans wit met strakke lijnen brengt een moderne stijl naar je slaapkamer. En voor een klassieke sfeer kies je een bed met bogen en ornamenten!

Duurzame aankoop

Een design bed is gemaakt van kwalitatief sterke materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan. Als je kiest voor een design dat je écht mooi vindt, weet je dat dit bed je ook over tien of zelfs twintig jaar nog blij maakt! Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu: zo is een design bed een duurzame aankoop.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners