2266
Dé slaapkamertrend van najaar 2021

Het belang van slaap, daar wordt steeds meer over bekend. En eerlijk is eerlijk, wanneer je een keer geen fijne nacht hebt gehad merk je dat meteen. Je voelt je humeuriger, bent korter af en alles kost meteen meer moeite. Bah, daar houden we niet van. Doe ons maar het gevoel van energiek én uitgerust wakker worden!

Uiteraard zijn er vele zaken die invloed hebben op ons slaapgenot waar we niet altijd invloed op hebben. Maar het creëren van een fijne en relaxte vibe in je slaapkamer, daar hebben we  wel invloed op. Zéker nu de knusse tijd van het jaar er weer aankomt is het creëren van een fijne slaapomgeving essentieel!

Als de bladeren vallen

In de winter is het vroeger donker en natuurlijk een stuk kouder, dus we besteden een stuk meer tijd in huis. Hét moment om de slaapkamer gezellig, knus en stijlvol te maken. Zodat jij met een heerlijk gevoel aan je winterslaapjes kunt beginnen. Creëer een plek waar je moe maar voldaan je ogen kunt sluiten om deze de volgende ochtend weer in een heerlijke omgeving open te doen.

Bedframe_Balance_Focus_via_Swiss_Sense_detail_hoofdbord_kopiëren.jpg

Dat wij de slaapkamer tegenwoordig meer beschouwen als een plek om je ook overdag af en toe even terug te trekken hebben we onlangs al eens verklapt. Bij ons staat de slaapkamer voor warmte, vertrouwen en genegenheid. Waar jij centraal staat en je de rust kan nemen die je nodig hebt om het dagelijks leven aan te kunnen.

Jouw me-time moment

Een slaapkamer als loungeplek maken, is eenvoudig te creëren. Zet wat heerlijke geurkaarsen neer, investeer in fijn beddengoed en maak het geheel af met fijne, zachte kussens. Zoals elke ruimte in huis, is de slaapkamer ook onderhevig aan trends.Eéntje die wij omarmen en naadloos aansluit bij onze behoefte aan me-time is de Japandi-stijl. Deze past perfect binnen de relaxte vibe waar wij zo van houden.

Bedframe_Balance_Focus_detail_via_Swiss_Sense_-vooraanzicht_kopiëren.jpg

De Japandi-stijl ademt rust, sereniteit en puurheid uit. Qua kleuren worden natuurlijk tinten als wit, grijs, crème, zand en beige gebruikt, aangevuld met vele natuurlijke elementen. Overzicht staat hierbij centraal, een rustige omgeving zorgt er namelijk ook voor dat je rustiger de dag afsluit in je slaapkamer.

Begin bij de basis

Accessoires die bijdragen aan een fijn en warm gevoel in je slaapkamer zijn heerlijk, maar een goede nachtrust begint bij de basis. Deze basis is een fijn bed of boxspring van de beste materialen en in het mooiste design. Bijvoorbeeld in het geval van Bedframe Balance Focus: dit is gemaakt van natuurlijk eikenhout voor een warme tijdloze uitstraling. Ook heeft dit een minimalistisch ontwerp, dit is de schoonheid van eenvoud. Het mooiste is om dit te combineren met licht, effen beddengoed. Binnen de Japandi stijl is de Boxspring Lifestyle by vtwonenThyme een super stijlvolle én comfortabele keuze.  Dit heeft een strak lijnenspel en is gemaakt van een combinatie van natuurlijke materialen zoals stof. In combinatie met de zwarte details van het frame als contrast, is het een rank en luchtig ontwerp. Goed te combineren met natuurlijke materialen en zachte, neutrale tinten voor rust en balans.

Boxspring_Lifestyle_by_vtwonen_Cinnamon_Large_via_Swiss_Sense_detailshot_kopiëren.jpg

Extra knus en warm

Grijp komende tijd dus aan om je voor te bereiden op een knusse, warme herfst door je slaapkamer die extra aandacht te geven die hij verdient. Een plek waar jij je veilig, geborgen en uitgerust voelt zonder aan overbodige prikkels bloot te staan. Slaap lekker!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners