988
Welterusten met Swiss Sense

Bij de nieuwe bedden 175, 310 en 415 uit de Sense collectie van Swiss Sense komen design en slaapcomfort samen. Een tot in detail uitgewerkt modulair systeem biedt de mogelijkheid om in een aantal eenvoudige stappen een persoonlijk bed samen te stellen. Er is keuze in: maatvoering, soort matrassen, kleuren en stof- of ledersoorten.

De hoofdborden, kleur- en stofmogelijkheden en poten zijn bepalend voor het uiterlijk van het bed. Terwijl matrassen en topmatrassen juist weer veel invloed hebben op het slaapcomfort. De bedden zijn opgebouwd uit 2 of 3 lagen en vinden door hun neutrale vormgeving in ieder soort slaapkamer een bescheiden plek die altijd garant staat voor optimaal slaapcomfort.

Sense 120 werd in september 2014 door de Consumentenbond als “ Beste Koop” onderscheiden.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners