5001
Swiss Sense
Gepubliceerd: 12-10-2012 Laatste update: 27-04-2017

Dit najaar introduceert Swiss Sense de nieuwe boxspring Sense 4800. Een stoer, sober vormgegeven bed dat in combinatie met de bijpassende voetenbank en bijzettafels de complete inrichting van de slaapkamer garandeert.

Deze complete boxspring heeft door het gestoffeerde hoofdbord een massieve look. Het bed bestaat uit 2 (elektrisch verstelbare) boxsprings, 2 gestoffeerde matrasbeugels (bij elektrische uitvoering), 2 luxe gestoffeerde pocketvering matrassen, voorzien van 5 ergonomische comfortzones en afgedekt met hoogwaardige Talalay latex. Het geheel wordt afgedekt met een luxe matrastopper van wol & katoen.

Het onderstel heeft contrasterende moderne rvs vierkante lage poten. Verder kan men kiezen tussen een vlakke en elektrische uitvoering.

De Sense 4800 is uitgevoerd in een fraaie hoogwaardige stof met een wat grover weefsel en wordt naar keuze geleverd in 6 verschillende natuurlijke tinten. Variërend van white, light grey, middle grey, Sandy, coffee, black.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide