1641
Bed en matras
Gepubliceerd: 07-12-2012 Laatste update: 27-04-2017

Een goede nachtrust zit hem niet alleen in de kwantiteit maar vooral ook in de kwaliteit. In de nieuwste boxspring van Swiss Sense de Sense 3650 staat deze kwaliteit niet ter discussie. Niet alleen het binnenwerk van deze boxspring is tot in het detail doordacht maar het bed straalt door een en al rust uit.

Het gecapitonneerd hoofdbord geeft het bed zelfs een vleugje romantiek. De robuuste vormgeving en het metalen frame als onderstel zorgen ervoor dat deze boxspring in vele omgevingen goed tot zijn recht komt.

Sense 3650 is verkrijgbaar in meerdere maten en uitvoeringen zowel vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering en zijn voorzien van het gepatenteerde Swiss Sense Pull Back Systeem. Het pullback-systeem regelt de traploze verstelling van het hoofd- en voeteneinde van de boxspring. De elektrisch verstelbare boxspring wordt met een eenvoudige handeling in een comfortabele positie gebracht. De verstelbare boxspring biedt optimale steun onder rug en benen. Daarbij blijft het hoofdeinde altijd op zijn plaats en is het nachtkastje in elke positie uitstekend bereikbaar.

Deze boxspring is opgebouwd uit 2 boxspringbodems gecombineerd met gestoffeerde pocketvering matrassen, welke zijn ingedeeld in diverse ergonomische comfortzones. Tevens zijn deze matrassen voorzien van een comfortabele afdeklaag en afritsbare tijk. Het topmatras is vervaardigd uit een afdeklaag naar keuze en garandeert extra ligcomfort. Er is keuze uit diverse stofkwaliteiten en kleuren.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide