2406
Auping introduceert nieuwe boxspring: Auping Tone
Gepubliceerd: 03-04-2020

In april introduceert Auping een nieuwe boxspring: Auping Tone. Auping Tone heeft een slanke en eigentijdse uitstraling. De lage boxspring staat op een sterk stalen frame met ronde poten. Het 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor goede ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen. Door verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie op elkaar te stapelen, krijgt het bed zijn vorm en passen de verschillende onderdelen van de boxspring visueel bij elkaar.Met de hand gestoffeerd in sprekende kleuren

Het hoofdbord - zacht met strakke lijnen - wordt met de hand bekleed in het naaiatelier van Auping in Deventer. Het is rondom gestoffeerd waardoor je Auping Tone midden in de kamer kunt zetten. De boxspring en het matras kunnen worden gestoffeerd in drie verschillende stoffen, die verkrijgbaar zijn in vele kleuren. Het frame van Auping Tone is beschikbaar in de vijf herkenbare Auping kleuren: Deep black, Pure white, Warm grey, Cool grey en Coral red.

Optimale ventilatie en ondersteuning

inspiratiebrochures1.png

De boxspring heeft een spiraalbodem, gemaakt van gevlochten staaldraad, die voor het grootste deel open is waardoor het extra goed ventileert. De pocketveren in zowel de boxspring als het matras ondersteunen het lichaam en zorgen ervoor dat je 's nachts makkelijk kunt draaien. Het matras is verkrijgbaar in drie hardheden - soft, medium en firm - en heeft vijf zones die ondersteuning bieden waar dat nodig is en laten je wegzakken waar dat fijn is.

Duurzaam en handgemaakt in Deventer
De Auping Tone wordt deels met de hand gemaakt in de Auping fabriek in Deventer. Hier worden handwerk en vakmanschap gecombineerd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, ergonomie en design. Elke boxspring wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst.

De Auping Tone is verkrijbaar als tweepersoons boxspring van 160 of 180 cm breed bij 200 of 210 cm lang. De boxspring is vanaf april 2020 verkrijgbaar voor € 3.495,-.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide