1516
Matras

De beddenmarkt wordt opgeschud met een nieuw concept: een one-size-fits all matras die eenvoudig wordt thuisbezorgd in een doos van 50x50 cm. Simba introduceerde in 2016 het eerste matras ter wereld dat 2.500 individuele pocketveren met traagschuim combineert én zonder ingewikkeld aankoopproces verkrijgbaar is.

Het matras werd in samenwerking met het "Sleep to Live" instituut ontwikkeld, die de profielen van meer dan 10 miljoen slapers hebben bestudeerd. Dit leidde tot het eerste matras ter wereld dat verschillende technologieën combineert voor een optimaal slaap comfort. Door het innovatieve ontwerp reguleert het matras de lichaamswarmte en afzonderlijke bewegingen, waardoor je geen last hebt van een eventuele beweeglijke bedpartner. Je levert dus niets in op comfort of support.

Dit levert je 21 minuten extra slaap per nacht op, goed voor 16 nachten slaap per jaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners