12776
3 manieren om TV te kijken op je slaapkamer
Gepubliceerd: 07-07-2020

Wil je lekker tv-kijken vanuit je bed? Dat hoeft geen geen overbodige luxe te zijn. ‘s Avonds heerlijk in bed genieten van je favoriete programma’s, wie wil dat nu niet! Of toch jouw favoriete programma zien als je kinderen beneden voor de buis zitten. Helaas is het vaak een heel gedoe om die tv-kabels naar boven te krijgen. Precies daarom hebben wij drie simpele oplossingen gevonden waarmee tv-kijken op de slaapkamer een fluitje van een cent wordt.

 

1. Stream series en programma’s met Google Chromecast

inspiratiebrochures1.png

Misschien wel de gemakkelijkste manier om televisie te kijken op je slaapkamer is met Google Chromecast. Dit is een apparaatje waarmee je televisie verbinding kan maken met de wifi. Je kunt ook een smart-tv kopen voor internetverbinding, maar met de Chromecast ben je vaak goedkoper uit. Met dit slimme apparaatje maak je van iedere televisie een streaming machine. Chromecast en smart-tv zijn wel beperkt tot apps zoals Netflix, YouTube en NPO Start. Live tv-kijken zit er helaas niet in.

2. Gebruik een draadloze TV-ontvanger

Liever wel live tv-kijken? Mis geen wedstrijd of programma meer met een draadloze tv-ontvanger! Dit handige kastje vangt draadloos het tv-signaal op, waardoor je hem overal in huis kunt neerzetten. Niet alleen in huis, je kunt de ontvanger zelfs meenemen op je vakantie binnen Nederland! De draadloze tv-ontvanger wordt in technische termen ook wel de Digitenne DVB-T2 ontvanger genoemd. In de ontvanger zit een kleine antenne inbegrepen die het tv-signaal opvangt. Check van tevoren wel even of je op jouw adres goed signaal hebt. Een draadloze tv-ontvanger is de voordeligste manier om live televisie te kijken, je kunt dus zelfs overwegen om de kabel helemaal de deur uit te doen!

3. Sluit een draadloze verbindingsset aan

Had je ooit gedacht dat je zou kunnen tv-kijken via de elektriciteitskabel? Dit kan tegenwoordig met een draadloze verbindingsset! Zo werkt het: je steekt de tv-adapter beneden in het stopcontact. Deze stuurt vanaf het modem het tv-signaal naar boven. Met een tweede adapter op de slaapkamer ontvang je vervolgens het signaal. Sluit die aan op je tweede televisie. Zo regel je binnen no-time perfect beeld op je slaapkamer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide