Niet aangesloten op het aardgasnetwerk en toch genieten van een sfeervolle gashaard? Het is mogelijk met de nieuwe DRU sfeerhaarden op propaanverbranding.

DRU staat al jaren bekend om haar fraai vormgegeven sfeerhaarden op aardgas. Veel van deze haarden waren uitsluitend beschikbaar op aardgas en daarmee niet geschikt voor woningen in bijvoorbeeld landelijke gebieden of wijken die aan zijn gesloten op stadsverwarming. Voor deze woningen is er nu een sfeervol alternatief: haarden op propaangas.

Assortiment

Alle gevel- en schoorsteentoestellen uit het actuele assortiment van DRU kunnen middels een ombouwset geschikt worden gemaakt voor verbranding op propaan. Daarnaast zijn er ook een aantal van de bekende DRU sfeerhaarden verkrijgbaar voor propaan verbranding.

Uitgebreide mogelijkheden

Van de strak ingebouwde Metro 70 Slim Line tot de meer klassieke Soprano met bijpassende schouw, voor elk interieur is er een passende haard. Veel van de sfeerhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gecombineerd met het uitgebreide assortiment DRU schouwen. Voor de noodzakelijke boezemontluchting kan worden gekozen uit één van de beschikbare ventilatie elementen Lux, Lux Omni of Lux Sleeve. Een aantal hiervan kunnen optioneel worden voorzien van verlichting of van een ventilator

De consumentenprijzen van de sfeerhaarden voor propaan beginnen bij € 1.895,=, inclusief BTW.


Ook leuk om te lezen