DRU Verwarming B.V. introduceerde de nieuwste uitbreiding van de succesvolle Metro gashaarden serie. De Metro serie staat bekend om haar modern vormgegeven, sfeervolle, brede vuren. DRU voegt hier een riante blikvanger aan toe; de Metro 150, met een breedte van maar liefst 150 cm.

De nieuwe Metro 150 van DRU is de ultieme sfeermaker voor riante woonruimtes en horecagelegenheden. Met een breedte van 1,5 meter en een vermogen van 10 kW brengt deze gashaard zelfs in de meest royale ruimte sfeer en warmte. De Metro 150 is net als alle andere modellen binnen de Metro serie uitgerust met de Vario Burner® brandertechniek. Door deze unieke brander wordt het glasraam zo volledig mogelijk gevuld met hoge driedimensionale gele vlammen.

De Metro 150 is bovendien de eerste gashaard van DRU die is voorzien van een gescreende ruit. Het minimale frame wordt hierdoor op een elegante manier extra verborgen, wat zorgt voor een nog meer luxe uitstraling. Daarnaast is de binnenzijde van de haard uitgevoerd met de nieuwe Ceraglass achterwand van DRU dat middels een lichte spiegeling zorgt voor meer dynamiek en intensiteit in het vlambeeld. Zo vormt de Metro 150 een ware blikvanger in ieder interieur.

Door middel van het gepatenteerde Easy Release® glasraam wordt toegang tot de binnenzijde van de haard verkregen. De eenvoudig uitneembare ruit maakt schoonmaken makkelijker. Het hoge en brede gele houtvuur is regelbaar met een afstandsbediening, die standaard wordt meegeleverd. Deze afstandsbediening is voorzien van een temperatuur display en klokfunctie.


Ook leuk om te lezen