852
Snel de nieuwste trends spotten en…. snel op het circuit
Gepubliceerd: 31-05-2022

Wij zijn natuurlijk altijd druk bezig om jullie van alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en interieur te voorzien. Maar om ons woonplatform zo vorm te geven dat jullie er snel en fijn op kunnen rondneuzen, kost veel werk. Want de irritatie van een website die super langzaam (of erger; niet!) laadt, dat kennen wij allemaal en willen wij onze trouwe lezers niet aandoen.

Nu zijn wij natuurlijk experts in het spotten van deze woontrends en –innovaties, maar héél technisch zijn we niet aangelegd. Gelukkig hebben we daar al jarenlang een perfecte oplossing voor. En het team van deze oplossing, mogen wij nu sponsoren!

Niet technisch, toch snel

Om ervoor te zorgen dat onze site optimaal werkt hebben wij al jarenlang een goede samenwerking met V-web. Waar wij de creatieve geesten zijn, zijn zij de technische jongens. Zij zijn de fijne combi tussen wél technisch, maar geen typische nerds.

Dat blijkt ook wel uit de activiteit die ze hebben naast hun werkzaamheden op IT-gebied. Naast het super snel en goed maken van websites, zijn zij namelijk ook actief als raceteam op het circuit van Zandvoort. Zowel online- als offline de snelste dus! En ze zochten nog een sponsor, of Wonenonline interesse had?

Klaar voor de start?

Natuurlijk vonden wij dit meteen super tof, en we waren helemaal verkocht toen we zelf een keertje zo’n snelle bolide mochten betreden.

Daarom hoefden wij er niet lang over na te denken om dit prachtige raceteam van V-web te sponsoren! Er racen dus nu auto’s over het circuit van Zandvoort met ons logo erop, hoe vet is dat! We hebben dus nu naast online ook offline flink de snelheid erin zitten!

Kortom, hiermee hebben wij de samenwerking door middel van sponsoring met deze technische jongens van V-web, naar een nog hoger niveau getrokken.  We zijn er trots op dat zij onze website op snelheid weten te houden, want wij kunnen niet zonder deze snelle partners!

Klaar voor de start….AF!