2346
Unieke wanddecoratie

Kale muren zijn niet bepaald sfeervol en daarom is wanddecoratie ook zo belangrijk. Er zijn alleen talloze verschillende soorten wanddecoratie en dat maakt het kiezen vaak zo moeilijk. Je wilt natuurlijk wel een wanddecoratie die volledig naar jouw wensen is. Onlangs heeft FotoCadeau.nl meer dan 10.000 verschillende wanddecoraties aan het assortiment toegevoegd. Er is keuze uit veel verschillende fotoprints en diverse materiaalsoorten, zodat voor elk interieur een geschikte decoratie te vinden is. In dit artikel lees je alle mogelijkheden.

Verschillende categorieën fotoprints
Wanneer je op zoek bent naar een wanddecoratie voor in je interieur, is het belangrijk te weten wat je in je interieur wilt. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden. Het is mogelijk om een eigen foto af te laten drukken als wanddecoratie, maar een kant-en-klare print kan ook erg mooi staan. In het assortiment van FotoCadeau.nl zijn fotoprints te vinden in de volgende categorieën, zodat je gericht kunt zoeken:
1. Steden
2. Natuur
3. Dieren
4. Landen en werelddelen
5. Wereldkaarten
6. Onderwaterwereld
7. Skylines
8. Boeddha

De verschillende stijlen wanddecoratie
Om de wanddecoratie specifiek met je interieur te laten matchen, kun je ook een wanddecoratie in een bepaalde stijl kiezen. In het assortiment van FotoCadeau vind je wanddecoraties in botanische stijl, zwart-wit, minimalistisch, sepia en moderne stijl.

Wanneer je de print hebt gekozen, ben je nog niet klaar. Er zijn namelijk ook verschillende materiaalsoorten waarop de afbeelding gedrukt kan worden. Op de afbeelding bovenaan het artikel zie je een voorbeeld van het noorderlicht op aluminium.

Het is mogelijk om een gekozen afbeelding op aluminium af te laten drukken, wat een industriële en stoere uitstraling heeft. Daarnaast kan een fotoprint op canvas worden afgedrukt. Het voordeel van canvas is dat het een neutrale uitstraling heeft en dan ook in veel interieurs past. Daarnaast kun je kiezen voor een foto op poster, wat een voordelige optie is en ook leuk kan worden ingelijst. Voor een luxe wanddecoratie kun je kiezen voor een print op plexiglas. Wanneer je interieur wel wat warmte kan gebruiken, is hout ook een geschikte optie. Het hout heeft een warme, karakteristieke uitstraling. Ook biedt FotoCadeau.nl de mogelijkheid om je tuin op te fleuren, want er is ook de optie om een gekozen afbeelding als tuinposter af te laten drukken.
Wil je toch liever een eigen foto op één van de bovenstaande materiaalsoorten af laten drukken? Dat kan ook nog steeds bij FotoCadeau. Bekijk de mogelijkheden op de website.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners