1340
Trainen met super resultaat? EMS training voor thuis!
Gepubliceerd: 12-05-2022

Wij kunnen geen vrouwenblad openslaan of het gaat er wel over; Fit worden, afvallen, bewegen, bewust leven.. Soms zien wij door de bomen het bos niet meer. Waar dit bij ons in resulteert? Dat we blijven doen wat we altijd al deden, en dit is helaas vaak minder sporten en resultaat dan we zouden willen.

Om de drempel tot écht actie ondernemen te verlagen hebben wij al uitgebreid het thuissporten bij jullie onder de aandacht gebracht. Maar voor wie wel klaar is met die 7-minute work-outs en nu een keer écht resultaat wil zien hebben wij iets nieuws ontdekt! EMS training voor thuis.

Quick wins?

Alle fitnessgoeroes en –programma’s beloven gouden bergen en fantastische resultaten. Helaas valt dit in de praktijk vaak tegen en is het enige wat lichter is geworden; Je portemonnee. Daarom willen wij op de redactie de tips die wij geven ook altijd zelf uitproberen.

banner-woontrends-2024-mag.png

Zo zijn wij onlangs begonnen met EMS training. Wel onder de professionele leiding van een personal trainer, in ons geval de stralende Dimos. En dit alles, gewoon bij ons thuis! En geloof ons; Dit is écht een quick win.

EMS wat?

Je vraagt je waarschijnlijk af: EMS, wat is dat? Dit schoot in ieder geval wel bij ons door het hoofd toen wij er voor het eerst mee in aanraking kwamen. In het kort gezegd train je bij EMS in circa 20 minuten met het resultaat van twee uur zwáár trainen in de gym. Je doet oefeningen die de trainer je voordoet met een speciaal pak aan.

Dit pak is bevestigd aan een speciaal apparaat wat elektrische stimulatie geeft aan jouw spieren. Hiermee pak jij een diepere laag spieren aan waardoor je lichaam extra getraind wordt zonder dat jij het merkt. Naast een dosis extra spier levert dit een fitter gevoel, meer energie en een betere bloedsdoorloop op. Dat laatste resulteert weer in een stralende huid.

Wat wil je nog meer?

Wij laten hem niet los, onze Dimos

Het liefst houden wij hem voor onszelf, voor je het weet zit hij namelijk helemaal volgeboekt. We hebben het over onze EMS trainer Dimos. Hij is namelijk specialist op het gebied van EMS en tevens ervaren personal trainer. Hij komt met zijn spullen gewoon bij je thuis en legt je alles haarfijn uit. Stel gerust al je vragen en hij beantwoordt ze met zijn welbekende stralende lach.

Het is namelijk wel belangrijk dat je EMS gebruikt bij een gerenommeerde trainer, er zijn namelijk ook veel slechte alternatieven op de markt. Het risico dat er dan iets fout gaat of dat het resultaat niet naar believen is, is dan groot.

Dimos heeft natuurlijk niet onbeperkt de tijd, dus hij richt zich vooral op klanten in de randstad en dan met name rondom Hilversum. Ook zin gekregen om met een klein drupje zweet toch een fit lijf te creëren? Kijk snel op Dimos’ site of hij voor jou nog een gaatje heeft.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide