376
Lekker in je vel; even helemaal weg!
Gepubliceerd: 21-03-2023

We zijn vandaag de dag misschien allemaal wel drukker dan ooit, we rennen en vliegen de hele dag door. Dit is helemaal niet erg, er is ook gewoon zoveel leuks te doen! Zo vullen wij graag ieder vrij uurtje met het maken, bedenken óf afronden van ons volgende woonproject. Of dit nu het verven van de hal is of online zoeken naar de perfecte kussens. We zien als we thuis zijn altijd wel iets waarvan we denken; dat kan (nog) leuker! Super leuk om te doen, maar niet écht het recept om tot rust te komen. Wat wij onlangs hebben gedaan om dit wél te laten lukken? Lees snel verder!

Ga weg!

Een vakantie boeken naar Zuid-Europa vinden we heel normaal, maar niet een paar dagen dichterbij huis er even helemaal tussenuit. Toch kun je hier minstens zo van uitrusten als van een verre reis, of misschien juist wel meer. Geen lange rijen op Schiphol, geen bikinistress en ook geen lange autoritten. Gewoon wat kleren in een tas en geef maar gas! Het recept om relaxed op reis te gaan, zonder vooraf inpakstress. Gewoon een uurtje rijden, boodschappen kunnen doen bij je vertrouwde supermarkt en niet hoeven wennen aan een ander klimaat. Het recept om je meteen over te kunnen geven aan de rust.

Stijlvol uitrusten

Nu kun je een huisje boeken in een groot vakantiepark inclusief on-inspirerend interieur, massale chloorzwembaden en slechte bedden. Maar je kunt ook kiezen voor stijl en rust. Dat laatste hebben wij gedaan door voor een mooi vakantiehuis in Nederland te kiezen. Wij komen nou eenmaal meer tot rust in een omgeving die harmonie, stijl en een fijne vibe uitstraalt. Onbewust -maar eigenlijk ook bewust- heeft dit invloed op je gemoedstoestand.

banner-woontrends-2024-mag.png

Geen afleiding

Het voordeel van zo’n vakantiehuis is ook dat je écht even toekomt aan de dingen die je wilt doen, of dit nu bordspelletjes met je kinderen zijn of een lange strandwandeling vanuit je vakantiehuis in Texel. Geen afleiding van entertainmentprogramma’s en een huisje waar je eigenlijk liever niet wilt zijn. Door samen echt even te cocoonen in een heerlijke omgeving zonder afleiding en prikkels kwamen wij tot het besef; hier knap je écht van op!

Kortom, noem ons een kniesoor maar wij hebben ervaren dat jezelf even opsluiten in een vakantiehuis dichtbij huis -inclusief mooie inrichting-, hét recept is om weer even helemaal in balans te komen. De omgeving heeft invloed op je welzijn. En geloof ons niet alleen bij ons, dat vindt iedereen fijn!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide