2495
Lekker in je vel: Een home spa in een handomdraai
Gepubliceerd: 21-03-2022 Laatste update: 04-04-2022

Wat onze nummer één oplossing is na een overvolle en drukke week? Me-time in de spa! Helaas hebben we niet iedere week de tijd om naar een professionele spa te gaan en dit zou ook wel een heel dure gewoonte worden. Maar onze oplossing om helemaal in balans te blijven? Thuis je eigen spa creëren. Echt een toptip om lekker in je vel te blijven.

Balans lichaam en geest

Een fit lijf is een fit hoofd en andersom. Aan beide genoeg tijd en aandacht besteden is dan ook essentieel om je fijn te voelen. De hele week door geven we veel energie. Van werk, tot aan sport en van sociale verplichtingen naar familie. Veel geven is niet erg, maar zorg wel op tijd voor dat je ook weer kunt opladen.

Doe dit in de vorm van bewuste me-time. Voor de één is dat een boek lezen en voor de ander een yogasessie of een lekkere wandeling. Maar wat écht goed is voor zowel lichaam als geest is een uitgebreide sessie in je eigen spa. Hiermee reinig je letterlijk en figuurlijk je lichaam, maar helemaal in je eigen bubbel zonder prikkels van buiten.

inspiratiebrochures1.png

Skip de dure spa

Een bezoekje aan een professionele spa is natuurlijk heerlijk maar tijdrovend en vaak duur. Om toch je spamoment te pakken en even helemaal tot jezelf te komen hebben wij de ultieme relax tip: De thuis spa. Dat je hier niet je hele badkamer voor hoeft te verbouwen is een feit. Met enkele simpele ingrepen is dit zo gefixt.

Wissel het om

Het omwisselen van je huidige douchekop door een fijne douchekop met massagestraal kan al een dagelijks wellnessmoment opleveren. Door een massage ontspant je lichaam doordat triggerpoints behandeld worden. Deze triggerpoints zorgen ervoor dat je spanning en stress opslaat in je lichaam. De oorzaak van veel klachten zoals een stijve nek en hoofdpijn. Door dagelijks dit moment te pakken voorkom je dit soort klachten.

Ook het inbouwen van een zogenaamde sunshower kan lichamelijke en geestelijke klachten voorkomen of verminderen. De invloed van licht op je lichaam is namelijk zeer groot, zo kan een warmtelamp eveneens zorgen voor ontspanning van de spieren en zorgt vitamine D in licht ervoor dat je je mentaal goed blijft voelen. Beide aspecten die nodig zijn om lekker in je vel te zitten.

Alle eendjes zwemmen in..?

Is het tijd je badkamer te vervangen? Overweeg dan om voor een echt ontspannend bad te gaan. Zeker in de winter is de invloed van een warm bad enorm groot op je lichaam.

Het warmt je op en zorgt ervoor dat je bloeddoorloop optimaal is. Dit zorgt ervoor dat klachten als wintertenen en koude handen voorkomen worden. Als je dit ook nog combineert met massagestralen dan heb jij alles in huis om bij te komen na een zware week.

Geen nieuwe badkamer nodig maar toch de wens voor een bad? Tegenwoordig is er ook een mobiel bad te koop! Echt een enorme aanrader! Eenvoudig te plaatsen en te vullen waarmee je volop je genietmoment kunt pakken. Boek en kop thee erbij en je bent een avond zoet.

Het zijn de kleine dingen

Naast de essentials zoals een goede douche en/of een fijn bad zijn ook zaken als mooie badkameraccessoires en luxe doucheschuim  super belangrijk. Samen prikkelen zij alle zintuigen waardoor jij helemaal tot rust komt.

Want zachte handdoeken, lekker geurende douchegel en warme kleedjes, dat zorgt samen voor de totaalbeleving. Je zult merken dat alles in je lijf dan de gelegenheid heeft om bij te komen en op te laden. Nét wat jij nodig hebt na een drukke week om weer helemaal in balans te komen.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide