1810
Lekker in je vel; Doe slim
Gepubliceerd: 09-02-2022 Laatste update: 21-04-2024

Het leven is soms als lastig genoeg, dit klinkt wel heel zwaar maar is toch vaak het geval. Het alledaagse leven vraagt veel van ons. Er wordt van ons verlangd dat we continu ‘aan’ staan en altijd bereikbaar zijn. Om lekker in je vel te blijven zitten raden wij het je dan ook aan om het jezelf niet te moeilijk te maken wanneer dit niet nodig is. Het introduceren van slimme foefjes in huis maakt het leven simpelweg iets makkelijker. Wij zetten op een rijtje welke maatregelen jij kunt treffen om het jezelf net iets makkelijker te maken.

Schijn een lichtje op..

Zit je net lekker op de bank met een goed boek en kop thee, staat de verlichting te zacht. Of heb je juist die film aangezet en weerkaatst het licht teveel op het scherm. Het zijn de kleine irritaties in het leven, maar met een simpele aanpassing kun je ze wel oplossen.

Door middel van slimme verlichting hoef jij nooit meer uit je stoel op te staan om het licht aan te dimmen. Op afstand kun je de lampen bedienen, precies op de wijze die jij wilt. En ben je niet thuis maar wil je inbrekers afschrikken? Ook dan biedt slimme verlichting de optie om de lampen aan te zetten. Win-win situatie dus.

inspiratiebrochures1.png

Nooit meer die sleutels kwijt

Het overkomt iedereen wel eens en het is super irritant; Je sleutels kwijt. Het kost onnodig veel tijd om deze iedere keer weer te zoeken en eerlijk; Wij worden er ook een tikje chagrijnig van. De oplossing? Slimme deursloten!

Met de introductie van deze slimme sloten ben je niet alleen voor jezelf slim bezig, maar ben je ook veel dieven te slim af. Je kunt namelijk de sloten op de meest innovatieve manieren uit je huis weren, zo zijn er slimme sloten met dubbele slotfunctie. Ook hier geldt dus weer; Jij maakt het jezelf makkelijk maar ook dubbel zo veilig!

Bye, bye, koude voeten

Dit is misschien wel onze favoriet; De slimme thermostaat! We kennen het gevoel allemaal, na een lange dag onderweg kijk je uit naar thuiskomen in een lekker warm huis. Helaas duurt dit opwarmen eerst een tijdje doordat de temperatuur op een lager pitje stond. De oplossing? Slimme thermostaten!

Deze kun je op een afstandje bedienen, zo zorgen ze ervoor dat het huis lekker op temperatuur is wanneer jij bibberend van de kou binnenkomt. En of hier ook nog een win-win situatie is? Zeker!

Want wanneer jij vergeten bent de verwarming uit te draaien ’s ochtends zorgt dit ervoor dat je de thermostaat alsnog naar beneden kunt draaien. Scheelt weer onnodig energieverbruik.

You hate it, or..

Wij kennen mensen die hier heerlijk rustig van worden en zelfs doen om fit te blijven; Stofzuigen! Dat het een goede workout is zullen wij niet ontkennen, maar helaas horen wij niet tot de categorie die hiervan geniet.

Toch gaat er geen dag voorbij dat we hem niet aanraken. Kruimels, vuil van de hond of modder aan de schoenen. Iedere dag is er wel een moment dat we denken; Ik pak hem er even bij.

Dit moment liever uit je leven bannen? Tadaa: De robotstofzuiger. Deze doet gewoon zijn ding zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over alle vuiltjes op de vloer. Het relaxte gevoel dat dit geeft? Wij worden er helemaal zen van.

Doe slim, doe smart

We hebben al heel wat slimmigheid op een rijtje gezet. Door de jaren heen hebben wij ze allemaal geprobeerd en geïnstalleerd en wat ons iedere keer weer meeviel? Hoe lastig, of eigenlijk eenvoudig, de installatie is. Niet voor niks dragen alle foefjes bij aan een zogenaamd Smart Home.

Ze zijn niet alleen smart in gebruik, maar ook in installatie. Om ervoor te zorgen dat je voor de bediening niet allerlei apps hoeft te downloaden, kun je ervoor kiezen alles van één merk te bestellen. En samen zorgen ze ervoor dat we thuis tot rust komen. In de aura die wij op dat moment willen.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik mijn energieverbruik per dag inzien?

Met een slimme meter en bijbehorende app kun je jouw energieverbruik in real-time volgen en analyseren, wat helpt bij het identificeren van besparingsmogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van een slim energieloket?

Een slim energieloket biedt onafhankelijke informatie en advies over hoe je energie kunt besparen en duurzame energie kunt opwekken, inclusief informatie over mogelijke subsidies.

Kan zorgtechnologie echt helpen bij het zelfstandig wonen?

Ja, zorgtechnologie kan ondersteuning bieden aan ouderen of mensen met een beperking, waardoor ze langer zelfstandig en veilig in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Een warm thuis, een fijn huis. Meer hebben wij niet nodig!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide