1462
Lekker in je vel: De fitte verlanglijst
Gepubliceerd: 21-03-2022 Laatste update: 04-04-2022

Sta jij ook standaard met je mond vol tanden wanneer iemand aan je vraagt; ‘Heb je nog wensen voor je verjaardag?´ Wij wel! Uiteraard wil je ook niet meteen een hele verlanglijst tevoorschijn toveren. Toch kan het doen van een cadeausuggestie voorkomen dat je iets krijgt wat je al hebt óf waar je geen gebruik van maakt. Dat is tenslotte helemaal zonde. Maak van dit moment meteen ook een moment om aan je vitaliteit te werken. Hoe? Door een cadeau te vragen wat bijdraagt aan het lekker in je vel zitten. Deze cadeaus zijn er al van goedkoop tot duur. Lees maar mee!

Blend it!

Moeite om je dagelijkse groente en fruit binnen te krijgen? Vanaf nu niet meer. Een lekkere smoothie met aardbeien (tip: uit de vriezer zijn ze ook top!) en zelfs met spinazie kan ervoor zorgen dat je vitamines binnenkrijgt, en toch ervan geniet. Een blender is hiervoor essentieel.

Nog niet in het bezit van eentje? Kijk dan eerst online goed rond welke bij jouw wensen past. Wanneer je ’s ochtends snel een smoothie voor jezelf wilt samenstellen, dan is een kleine nutribullet bijvoorbeeld een aanrader. Makkelijk schoon te maken en eenvoudig voor eenpersoonsgebruik. Maar wist je dat het ook nog nét een tikje gezonder kan?

inspiratiebrochures1.png

Dit kan door je smoothie te maken met een slowjuicer. Dit zorgt er namelijk voor dat de vezels in je groente en fruit heel blijven. En laat dit nou nét het onderdeel zijn wat het gezond maakt. Realiseer je wel dat een blender voor meerdere dingen geschikt is, zo kun je er ook soepen in pureren. Denk hier vooraf goed overna voor je hem op je verlanglijstje plaatst.

Stay home, get fit

Om fit en getraind te zijn hebben we tegenwoordig de sportschool niet meer nodig. Door alle Youtube filmpjes en online programma’s kunnen we zelfs in onze eigen woonkamer een wasbordje creëren.

Naast dat er heel veel oefeningen zijn waarbij je alleen je lichaamsgewicht nodig hebt, zijn er ook fitnessapparaten verkrijgbaar die je eenvoudig thuis kunt gebruiken. Van een paar elastieken om je billen te trainen, tot complete crosstrainers. Net wat jouw doel, ruimte, tijd en voorkeur heeft.

Online is veel te vinden en voor iedere prijsklasse. Daarom is dit de perfecte toevoeging aan jouw verlanglijstje. Maar mocht dat zonnetje nu wel doorbreken, dan is het ook heerlijk om vanuit huis naar buiten te trekken voor je dagelijkse portie beweging.

En waar doe je dat beter op dan op de oude vertrouwde fiets? Een nieuwe fiets is natuurlijk een flink cadeau, maar er zijn ook allerlei betaalbare accessoires voor je huidige fiets die je kunt vragen.

Al dat thuissporten is niet voor niets

Nadat je alles in huis hebt om de fitste versie van jezelf te worden, wil je natuurlijk ook weten of dit een beetje zijn vruchten afwerpt. Hoe meet je dit nou beter dan door middel van een weegschaal? Nu geeft de gemiddelde weegschaal alleen een gewicht, maar dit zegt natuurlijk lang niet alles.

Kies daarom voor één van de slimme weegschalen die op de markt zijn. Deze laten je namelijk echt je vooruitgang zien. Want wanneer je gespierder bent geworden, kan je gewicht aan spier zomaar gestegen zijn en je vetpercentage gedaald. Dit laat een slimme weegschaal perfect zien. En meten = weten toch?

Dus gebruik vanaf nu ook je verlanglijstje om kleine stapjes naar een optimaal vitaal en fit leven te streven.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide