341
Helemaal happy met geurstokjes
Gepubliceerd: 01-03-2023

We kennen allemaal wel het gevoel dat je een geur ruikt en dit je acuut meeneemt naar een herinnering uit je jeugd. De invloed van geur is enorm, dit geldt dan ook voor geurstokjes. Of het nu gaat om de geur van je oma’s groentesoep of vers gemaaid gras, de emoties die hierbij loskomen zijn zeer intens. 

Soms roept het een gevoel van geluk op, maar soms ook totaal niet. Die laatste vergeten we dan ook snel, en wij focussen ons op de happy side van dit fenomeen. Hoe je iedere dag van dit happy effect kunt genieten? Door het gebruik van geurstokjes. Kies daarbij wel voor geurstokjes van goede kwaliteit, dan weet je zeker dat jij als een stralend zonnetje de dag door gaat!

Geurstokjes: daar zit een luchtje aan

Geurstokjes vind je tegenwoordig bij heel veel winkels. De kwaliteit verschilt echter behoorlijk. Wanneer je voor goedkope geurstokjes van slechte kwaliteit gaat, dan zul je merken dat de geur snel verdwijnt. Vergelijk het met die flesjes namaak parfum; je bent de deur nog niet uit of de geur is al weer vervlogen. Dit geldt ook voor slechte geurstokjes. 

banner-woontrends-2024-mag.png

De beste geurstokjes zijn wellicht wat prijziger, maar dan heb je er ook véél langer plezier van. Daarnaast loop je bij geurstokjes van slechte kwaliteit het risico dat deze gemaakt zijn van stoffen die niet goed voor de gezondheid zijn. Geurstokjes van goede kwaliteit kopen is dan ook een must wanneer jij je happy gevoelens écht wilt opwekken door geur.

Geef kleur aan geur

Kies de geur die bij jouw voorkeuren past, vaak weet je van jezelf wel waar je blij van wordt. Was dat de geur van Zwitsal of juist lavendel? Op Fijnvoorthuis.nl vind je de meest uiteenlopende geur en sfeer producten. Kun je niet kiezen? Dat is logisch, er zijn natuurlijk veel geuren die jou een geluksgevoel kunnen opleveren. Daarnaast is geur ook zeer seizoensgebonden. 

Dat voorjaarszonnetje is net wat lekkerder met de geur van vers linnen, in de winter staat die kerstboom nog net wat mooier met de geur van Sandelwood. Het afwisselen van geur is belangrijk om het effect te behouden. Alles went, ook de verschillende geuren. Wanneer je blijft afwisselen worden iedere keer je zintuigen opnieuw geprikkeld.

Van een mooi interieur houden we allemaal, maar er zijn meer aspecten die van invloed zijn op je gevoel dan alleen het perfecte plaatje. Om je geluksgevoel nog verder te prikkelen is geur een must! Geurstokjes zijn dé perfecte aanvulling op je interieur om het plaatje compleet te maken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide