5687
Kies en Win: Jouw favoriete retro keukenapparaat van Smeg!
Gepubliceerd: 26-11-2021 Laatste update: 05-01-2024

We zijn verheugd om de winnaars van onze SMEG winactie met Wooninfluencers.nl aan te kondigen! Van harte voor de gelukkigen die binnenkort hun keuken mogen verrijken met een prachtig SMEG apparaat.

We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan deze geweldige actie. Jullie enthousiasme en creativiteit hebben ons echt geïnspireerd. Zelfs als je deze keer niet gewonnen hebt, waardeer we je deelname enorm.

Blijf ons volgen!

Heb je deze keer naast de prijs gegrepen? Niet getreurd! Houd onze website en socials in de gaten, want binnenkort kondigen we een nieuwe, nog spannendere winactie aan. Die wil jij echt niet missen!

smeg-winnen002.png

De winnaars zijn....
Jullie hebben niet alleen onze harten veroverd met jullie creatieve inzendingen, maar hebben ook het geluk aan jullie zijde gehad. Binnenkort zijn jullie de trotse bezitters zijn van een prachtig SMEG apparaat! De namen van de winnaars zijn: 

Angelina Cura
Kim Struijk
Margriet Oranje

Van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen nog een persoonlijk bericht van ons.


Voorwaarden

  • je schrijft je in voor de nieuwsbrief van Wonenonline.nl en Wooninfluencers.nl
  • je bent woonachtig in Nederland of België en 18 jaar of ouder
  • de prijs is niet inwisselbaar voor contanten of andere artikelen
  • de 3 winnaars mogen per persoon voor maximaal 200 euro een SMEG apparaat uitzoeken op de website van Stijlvolinhuis uit het op dat moment beschikbare aanbod. Is het gewenste item duurder, dan kan het resterende bedrag zelf nog worden bijgelegd
  • de winnaars worden uiterlijk 27 november 2023 bekend gemaakt op onze website en via de mail
  • indien wij niet uiterlijk op 4 december 2023 het afleveradres van de winnaar ontvangen vervalt het recht op de gewonnen prijs. Houd je mailbox dus in de gaten!
  • Wonenonline heeft het recht om de voorwaarden zonder kennisgeving aan te passen.

Wooninfluencers.nl: het podium voor thuisinspiratie

Natuurlijk laten we je ook nog even kennismaken met Wooninfluencers.nl – het podium waar creatieve talenten hun passie voor interieurontwerp laten schitteren.

Dit platform zet niet alleen de bekende wooninfluencers in het zonnetje, maar zet ook de nieuwe, opkomende talenten met een frisse blik op interieur in de spotlights. Of je nu zwicht voor minimalistisch design met strakke lijnen, of je hart sneller klopt bij bohemian charme, Wooninfluencers.nl heeft de perfecte inspirator voor je om je huis te pimpen. En het wordt nog beter; dankzij de bruisende samenwerking met Wonenonline.nl, kan jij nu een schitterende Smeg blikvanger winnen.