2192
ABK Innovent spoelbak
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

De spoelbak is, samen met het keukenblad, het meest gebruikte deel van de keuken. Een spoelbak moet dan ook aan hoge eisen voldoen. Een goede spoelbak, vlakinbouw of onderbouw, sluit perfect aan op het keukenblad waardoor u geen last heeft van opstaande randen of richels. Het water veegt u eenvoudig van het aanrecht de bak in en vuil krijgt geen kans zich in de kieren te nestelen.

Voor iedere keuken en wens is wel een passende spoelbak leverbaar, Een enkele, dubbele of anderhalve bak, met of zonder afdruipblad, rond, rechthoekig of vierkant. En dat is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Verder zijn er voor vrijwel elke spoelbak accessoires leverbaar zoals snijplanken, draadkorven en afdruipschalen.

En er is meer dan rvs...
Tegenwoordig zijn er zelfs spoelbakken van modern vormgegeven beton. De vierkante vorm en de dikke wanden geven deze spoelbak een mooi robuust uiterlijk, waardoor een prachtig samenspel met het keukenblad ontstaat. Ook zijn er speciale spoelunits verkrijgbaar voor composietbladen, in dezelfde hoge kwaliteit en kleuren als de keukenbladen zelf. Een naar eigens wens betegelde retro-spoelunit is eenvoudig in te bouwen en te combineren met keukenbladen van diverse materialen. En als alternatief voor een spoelbak in keramische uitvoering, kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een in Ceramic White uitgevoerde unit van Cosmostone Stuk voor stuk producten die zijn ontstaan door trends en nieuwe technieken te combineren en die zorgen voor een bijzonder fraai en eigentijds eindresultaat.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide