4161
Vero spoelbak
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 25-04-2017

Geraffineerd variabel: het beproefde materiaal keramiek zet in combinatie met hout, edelstaal, glas en lak spannende accenten in de keuken. In het bijzonder bij spoelbakken biedt keramiek vele voordelen. Snijden, schoonmaken, schillen of afwassen, de werkzaamheden aan deze werkplek zijn veelzijdig. Omdat het dagelijks wordt gebruikt en derhalve vaak met levensmiddelen in aanraking komt, moet het schoon en bacterievrij zijn. Functioneel design, kleuraanbod en de hygiënische aspecten, zijn voordelen van keramiek die voor zichzelf spreken.

Natuurlijke grondstoffen, natuurlijke uitstraling Keramiek is een natuurproduct. De basis, waaruit keramiek wordt gegoten, noemt men slik. Dit bestaat uit de natuurlijke grondstoffen klei , kaolien, kwarts en veldspaat. De grondstoffen maar zeker ook het glazuur zorgen voor een glad, naadloos oppervlak. Dit voelt niet alleen aangenaam aan, maar het is ook gemakkelijk te reinigen. Kalkafzettingen en vuil kunnen zich niet hechten. Eenvoudig reinigen met water.

Geur- en smaakneutraal Verse levensmiddelen moeten voor de bereiding worden afgewassen. Ook kleine snij- en schilklusjes worden vaak direct bij de gootsteen uitgevoerd. Omdat keramiek geur- en smaakneutraal is, laten de voedingsmiddelen zich zonder zorgen wassen, bewaren en bereiden. Het aroma blijft onveranderd.

Bestand Keramiek is afgestemd op de eisen van de keuken. Ten opzichte van snijden of krassen toont het materiaal zich ongevoelig. Zelfs tegen zuren, logen en oplossingsmiddelen zijn deze keramische spoelbakken resistent. Door bijzonder hoge bestendigheid valt het speciale keramiek DuraCeram van Duravit op. De fabrikant vervaardigd zijn complete assortiment uit deze gepatenteerde grondstof. Spoelbakken uit DuraCeram worden bij extreem hoge temperaturen gebrand en ontwikkelen daardoor een extra hardheid.

Kleurecht De keuze uit klassieke kleuren zoals wit en pergamon completeert Duravit met de donkere tinten kastanje, antraciet mat en zwart. Onafhankelijk van de kleurkeuze heeft men lang plezier van de spoelbak want keramiek is kleurecht.

Functioneel Design – gemakkelijk werken De veelzijdige spoelbakken uit keramiek bieden voor iedere behoefte een passende oplossing. De wasbakken uit de Starck K serie van Duravit springen niet alleen optisch in het oog. De maten van deze spoelbakken zijn zo ontwikkeld, dat ze passen met de gastronomische systeemschalen. Met behulp van snijplanken ontstaan bovendien twee in hoogte verschillende werkplekken. De keukenspoelbak Kiora vormt met de verschuifbare werkplank uit Epicurean een echt set. Een rugvriendelijk accessoire voor een goede werkhouding aan het aanrecht.

Rechtlijnig en tijdloos is het design van Vero. De keramische onderbouwbak bewijst zich in de praktijk als bijzonder praktisch. Vloeistoffen of etensresten worden van de werkplek direct in de wasbak geschoven. Hout, natuursteen of graniet. Vero is met ieder werkbladmateriaal te combineren

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide