1970
Tijdloze esthetiek
Gepubliceerd: 23-06-2016 Laatste update: 20-04-2017

Met zijn modern, rechtlijnig design, is de BLANCO ZENAR XL 6 S één van de succesvolle modellen uit het spoeltafelprogramma van BLANCO. De vlakke rand zorgt mee voor de tijdloze esthetische look van de spoelbak. Aan de andere kant overtuigt ZENAR XL 6 S op functioneel vlak, door zijn bijzonder ruime bak en afdruipvlak. Deze elegante spoeltafel is nu ook verkrijgbaar in keramiek met de PuraPlus afwerking, die eenvoudig te onderhouden is. BLANCO breidt het aanbod keramische spoelunits voor een onderkast van 60 cm breed uit door het toevoegen van een aantrekkelijke spoeltafel met een extra grote bak. Met zijn eigentijds, eenvoudig design, is BLANCO ZENAR XL 6 S vooral bedoeld voor ontwerpers, architecten en aannemers die op zoek zijn naar een strak, esthetisch compromis en discrete functionaliteit.

De BLANCO ZENAR XL 6 S is beschikbaar in acht kleurschakeringen, die perfect afgestemd zijn op de huidige trends in de wooninrichting. De nieuwe kleur magnolia vervolledigt het kleurenpallet voor keramische spoelunits van BLANCO. Magnolia is glanzend, straalt elegantie en sereniteit uit, en positioneert zich tussen de kleuren wit mat en jasmijn. De nieuwigheid binnen de CombiColours kleuren is zoals altijd gecreeërd met veel zorg en oog voor detail. Dit is tastbaar bewijs van de specifieke vaardigheden van BLANCO. Daar de CombiColours kleuren altijd modern ogen, hebben ze een uitzonderlijke duurzaamheid en kunnen ze op verscheidene manieren gebruikt worden. Dat is ook de reden waarom de harmonieuze en lichte kleur magnolia zo eenvoudig te combineren is met bijna alle andere kleurtinten. De verhouding tussen hout en magnolia zorgt voor een expressief effect en het creërt zachte contrasten tussen donkere, roodachtige houtdecors. Magnolia is heel succesvol te combineren met keukenmeubelen met glanzende afwerking. In samenspel met een matte look zorgt het eerder voor interessante contrasten. De mengkraan BLANCO Linus-S - ook beschikbaar in de nieuwe kleur magnolia - is perfect afgestemd op deze nieuwe spoelunit in keramiek. Het gebruiksgemak en comfort van de BLANCO Zenar XL 6 S wordt nog versterkt door enkele optionele accessoires, zoals de glazen snijplank, het multifunctioneel inzetbakje en de elegante afloopbedekking BLANCO SensorControl (BSC).

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide