3679
Silestone® lanceert minimalistische spoelbak, Integrity Q
Gepubliceerd: 18-03-2019 Laatste update: 25-07-2021

Silestone® by Cosentino voegt een nieuw model spoelbak toe aan de Integrity collectie. De nieuwe spoelbak genaamd Integrity Q heeft een slanke, minimalistische uitstraling. Deze spoelbak is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een strakke spoelbak die perfect gecombineerd kan worden met het keukenwerkblad in dezelfde kleur als de spoelbak.

Met de afmetingen 41 x 51 x 17,5 cm en een bijna vierkante vorm, is het Q-model uit de Integrity by Silestone® spoelbakken collectie de perfecte keuze liefhebbers van geometrische vormen. De nieuwe vorm is nog aantrekkelijker dankzij de smalle, strakke hoekradius.

Een belangrijk kenmerk is het monolithische ontwerp: een 3D-element uit één stuk Silestone®, wat een gevoel van eenheid en harmonie geeft aan de andere architecturale elementen. Zoals alle Integrity spoelbakken heeft Integrity Q een hoge vlekbestendigheid, een lage porositeit, een hoge kras- en schokbestendigheid en is de spoelbak gemakkelijk in onderhoud. Bovendien zijn de Integrity spoelbakken getest en goedgekeurd voor gebruikt in combinatie met een kokend water kraan. Dit maakt de spoelbakken perfect voor gebruik in zowel privé- als professionele keukens.

Momenteel is Integrity Q verkrijgbaar in twee populaire Silestone® kleuren: de wittint Silestone® Blanco Zeus en de marmerlook Silestone® Eternal Calacatta Gold. Beide kunnen mooi gecombineerd worden met de werkbladen in dezelfde Silestone® kleur, of met andere kleuren uit de collectie. Zo is deze spoelbak niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in gebruik.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide