2714
Nieuwe spoelbakken van Dornbracht
Gepubliceerd: 06-07-2018

Dornbracht breidt zijn omvangrijke collectie voor de keuken uit met nieuwe spoelbakken van geglazuurd staal. Deze zijn verkrijgbaar in zwart, wit en zandkleur. Daarnaast breidt de toonaangevende fabrikant zijn collectie van roestvrijstalen spoelbakken uit met nieuwe, gepolijste varianten. Met zijn spoelbakken biedt Dornbracht de mogelijkheid van een individueel en dynamisch ontwerp van het keukenblok vanuit één enkele bron en versterkt daarmee zijn kundigheid op dit gebied.

 

nieuwe-spoelbakken-van-dornbracht-7.png

Spoelbakken van geglazuurd staal in drie kleuren
Met zijn assortiment van kranen, accessoires en spoelbakken in verschillende uitvoeringen en materialen, biedt Dornbracht de mogelijkheid om een keukenblok volledig individueel gericht vorm te geven. Met de nieuwe spoelbakken van geglazuurd staal breidt de fabrikant de collectie nog verder uit en creëert daardoor nog meer persoonlijke ontwerpvrijheid. De spoelbakken zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en zandkleur (allemaal in mat of glanzend) en in breedtes van 40 cm, 45 cm, 50 cm en 55 cm. Heldere lijnen en perfecte oppervlakken, hoeken en rondingen, maar ook de op kleur afgestemde afvoerstoppen, kenmerken het elegante en veelzijdige design.

nieuwe-spoelbakken-van-dornbracht-6.png

De drie kleurvarianten kunnen op basis van de persoonlijke interieurstijl worden geselecteerd en op het werkblad worden afgestemd – als contrast, in kleurharmonie, of als aanvulling op het geselecteerde werkblad. De witte spoelbak kan bijvoorbeeld ton-sur-ton worden gecombineerd met een licht werkblad, of – daarentegen – sterk geaccentueerd naar voren worden gehaald in combinatie met een zwart werkblad. Natuurstenen of marmeren werkbladen vormen een harmonieus geheel met zandkleurige spoelbakken.

nieuwe-spoelbakken-van-dornbracht-0012.png

De nieuwe spoelbakken van geglazuurd staal zijn bovendien bijzonder functioneel en bezitten uitstekende materiaaleigenschappen, die speciaal voor de keuken zijn ontwikkeld. De oppervlakken zijn kras- en slijtvast en ongevoelig voor hitte, kou, zuren en chemicaliën. Bovendien zijn ze antibacterieel en gemakkelijk schoon te maken.

nieuwe-spoelbakken-van-dornbracht-5.png

Esthetiek, functionaliteit, precisie: spoelbakken van gepolijst roestvrij staal
Naast de gekleurde spoelbakken van geglazuurd staal, biedt Dornbracht ook gepolijste roestvrij stalen spoelbakken. Deze bakken kenmerken zich door een combinatie van esthetiek, functionaliteit en precisie. Daarnaast kennen ze een uitstekende waterafvoer, die wordt gegarandeerd door een state-of-the-art oppervlaktebehandeling met, onder meer, speciale borstels.

Nieuwe klepoplossingen voor een schone afvoer
De waterafvoer gebeurt via een van de drie beschikbare klepoplossingen, die vrij te kiezen zijn: een trekknop, handbediening, of de innovatieve afvoerklep Touch Flow. Touch Flow is direct in de overloop ingebouwd en wordt bediend door licht op de overloopplaat te drukken. De elektronische afvoerklep heeft het voordeel dat de handen tijdens het gebruik schoon en droog blijven. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken en daardoor zeer hygiënisch.

De spoelbakken zijn leverbaar in breedtes van 18 cm, 34 cm en 40 cm, alsook in 45 cm, 50 cm, 55 cm en 65 cm. Ze zijn allemaal beschikbaarals onderbouwvariant. De spoelbakken met breedtes van 50 en 55 cm zijn ook beschikbaar als inbouwvariant.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide