3054
Kiora Duravit
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Duravit verbreedt programma keramische keukenspoelbakken Duidelijk, lijnrecht en architectonisch met de keukenspoelbak Kiora verbreedt Duravit zijn programma keramische keukenspoelbakken met een ontwerp dat alles in zich heeft om een klassieker te worden. Hiermee heeft Sieger Design zich voor het eerst, binnen de langdurige en succesvolle samenwerking op het gebied van design, ingezet voor het keukensegment van Duravit.

Elegante omlijsting en architectonisch karakter
Hoogwaardigheid en een eigen karakter staan centraal in het ontwerp van Sieger Design. Het resultaat is een strakke, lijnrechte vormtaal die de keramische spoelbak een architectonisch karakter verleent. Bijzonder markant is de omlijsting van de verschillende werk- en functiegebieden evenals het licht hellende afdruipvlak. De 50 mm brede rand van de spoelbak die naar binnen is afgekant, oogt ondanks de royale spoelbakafmetingen heel smal en elegant en biedt bovendien extra bescherming tegen opspattend water bij het spoelen. De helling van het afdruipvlak is zo gevormd, dat het water op borden, potten en pannen optimaal in de spoelbak kan druppen.

Bij de inrichting van de keuken alsook de leefruimte wordt het aanrecht steeds belangrijker als multifunctionele werkplek. Met Kiora heeft Sieger een duidelijk, elegant totaalbeeld gecreëerd dat zich voegt naar elke keukenstijl. Kiora is verkrijgbaar als opbouwspoelbak of verzonken in het werkblad. Het maakt geen verschil of de spoelbak nu rechts of links moet zitten; door de centrale plaatsing van de armatuur, de overloop en de excentrische bediening kan de spoelbak op alle manieren worden ingebouwd. De in het midden geplaatste afvoeren en de in het midden van de spoelbak of op de overloopbrug geplaatste armaturen en excenters zorgen voor een harmonieus beeld. De afmetingen van de spoelbakken en afdruipvlakken hebben de juiste balans. Naast lijnrecht en comfortabel, is Kiora ook bijzonder flexibel: u heeft de keuze uit een grote binnenspoelbak of ernaast een kleine restbak; beide bieden veel ruimte voor grote en kleine werkzaamheden in de keuken.

Gepatenteerde speciale substantie en kleuraccenten
Naast de klassieke spoelbakkleuren zoals wit en pergamon onderscheidt Kiora zich ook met kleuren als kastanje, antraciet mat en zwart in het woon- en werkgedeelte van de keuken. De keukenspoelbak is een van de meest gebruikte elementen in de keuken, en dient daarom uiterst resistent te zijn tegen krassen en zuren en eenvoudig te reinigen zijn. Duravit heeft speciaal voor deze eisen DuraCeram ontwikkeld. Deze gepatenteerde speciale substantie heeft een hoge schokbestendigheid en leent zich dankzij het robuuste materiaal uitstekend voor gebruik in de keuken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide