1966
silestone Integrity
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Als wereldwijd marktleider op het gebied van de productie en distributie van kwarts en natuursteen, streeft Cosentino® voortdurende innovatie na. Onlangs introduceerde het Spaanse bedrijf binnen het Silestone®-programma de noviteit Integrity, de eerste spoelbak integraal gemaakt uit Silestone® kwarts.

Met Silestone®, een kwartsmateriaal tot 93% opgebouwd uit natuurlijk kwarts, is Cosentino® marktleider op het vlak van kwartsoppervlakken. Het bedrijf presenteert nu s werelds eerste spoelbak in Silestone® kwarts uit één stuk: Integrity.

ONE, het eerste model uit het programma Integrity by Silestone®, heeft de afmeting 41 x 51 x 15,5 cm. Uiteraard bieden de spoelbakken alle voordelen waarvoor Silestone® bekend staat, zoals absolute hygiëne, een hoge krasbestendigheid en doorgedreven duurzaamheid.

Omdat het werkblad en de spoelbak in één ontwerp worden geïntegreerd, vloeien de vlakken in elkaar over. Dankzij de opbouw "uit één stuk" en het feit dat de spoelbakken verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren als de Silestone®-werkbladen ontstaat een uniforme uitstraling.

Het werkblad en de spoelbak perfect gecombineerd in een gestileerd en uniek design. Alles harmonieert met de keuken van uw dromen. Aangezien de spoelbak uit één stuk bestaat, is de installatie ervan uitermate eenvoudig en biedt het samen met de Silestone®-werkbladen een perfecte en moeiteloze afwerking.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide