1826
silestone Integrity

Als wereldwijd marktleider op het gebied van de productie en distributie van kwarts en natuursteen, streeft Cosentino® voortdurende innovatie na. Onlangs introduceerde het Spaanse bedrijf binnen het Silestone®-programma de noviteit Integrity, de eerste spoelbak integraal gemaakt uit Silestone® kwarts.

Met Silestone®, een kwartsmateriaal tot 93% opgebouwd uit natuurlijk kwarts, is Cosentino® marktleider op het vlak van kwartsoppervlakken. Het bedrijf presenteert nu s werelds eerste spoelbak in Silestone® kwarts uit één stuk: Integrity.

ONE, het eerste model uit het programma Integrity by Silestone®, heeft de afmeting 41 x 51 x 15,5 cm. Uiteraard bieden de spoelbakken alle voordelen waarvoor Silestone® bekend staat, zoals absolute hygiëne, een hoge krasbestendigheid en doorgedreven duurzaamheid.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Omdat het werkblad en de spoelbak in één ontwerp worden geïntegreerd, vloeien de vlakken in elkaar over. Dankzij de opbouw "uit één stuk" en het feit dat de spoelbakken verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren als de Silestone®-werkbladen ontstaat een uniforme uitstraling.

Het werkblad en de spoelbak perfect gecombineerd in een gestileerd en uniek design. Alles harmonieert met de keuken van uw dromen. Aangezien de spoelbak uit één stuk bestaat, is de installatie ervan uitermate eenvoudig en biedt het samen met de Silestone®-werkbladen een perfecte en moeiteloze afwerking.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners