2472
Nieuwe Dornbracht spoelbakken
Gepubliceerd: 25-01-2013 Laatste update: 17-07-2017

Dornbracht programma-uitbreiding: twee nieuwe Water Units voor individuele wensen in de keuken. Dornbracht breidt met twee nieuwe losse spoelbakvarianten de veeleisende gebruiksmogelijkheden van de Water Units in de keuken uit. Ze vormen een aanvulling op de hoogwaardige, onderling perfect afgestemde all-in-pakketten van Dornbracht spoelbakken en kranen.

Voor één van de losse spoelbakken werd een bijzonder plat afdruipvlak ontwikkeld dat lichtjes afloopt richting spoelbak en een eenvoudig weglopen van het water mogelijk maakt. Een afvoer op het afdruipvlak is niet meer nodig. Deze functionele verdere ontwikkeling creëert een maximum aan speelruimte en comfort. De montage geschiedt in één lijn en verbindt functionaliteit met minimalistische esthetiek.

De programma-uitbreiding van de Water Units omvat nog een losse spoelbakvariant, die een aangesloten kraangatbank presenteert, waarin mengkranen en toebehoren ook zonder rozet een eenheid vormen. Door het uitgebreide, gelijkmatige oppervlak van roestvaststaal ontstaat een stijlvolle, evenwichtige optiek, die alle elementen van de afzonderlijke series integreert en laat samensmelten tot een afgeronde compositie. Voltooid door de puristisch strakke vormentaal ontstaat een functionele harmonie op het hoogste niveau.

Alle Water Units zijn met de hand gemaakte spoelbakken van roestvaststaal die in hun specifieke design zijn afgestemd op de wensen in de keuken. Ze worden speciaal voor de functies in verschillende werkzones ontwikkeld en werpen met hun massieve materialiteit en sobere elegantie een geheel nieuw licht op de keuken als functionele ruimte.

 

Wonenonline