3825
Snaidero Look/Loft
Gepubliceerd: 31-03-2017 Laatste update: 08-12-2017

Op de Europese keukenbeurs EuroCucina in Milaan is het nieuwste model van Snaidero gepresenteerd. Dit nieuwe model is een combinatie van het model Look en Loft, samengebracht tot één passend geheel. Een model wat ontworpen is door de architect Michele Marcon. Na de keukenbeurs in Milaan is dit nieuwe model als eerste geleverd aan onze showroom in Middelharnis. Een echte Europese primeur! 

 

Snaidero Look/Loft
Het nieuwste model van Snaidero is zoals gezegd een combinatie van het model Look en het model Loft. Bij het model Loft wordt veel gebruikgemaakt van ruwe materialen zoals hout, marmer, graniet, kwarts en roestvast staal. Dit model is perfect te combineren met aluminium en metaal, materialen die bij het model Look terugkomen. Omdat de materialen uit beide modellen goed door elkaar heen gecombineerd kunnen worden, is ook gekozen om deze modellen samen te voegen tot één model.

Het model Loft heeft een warme uitstraling en door gebruik te maken van authentieke materialen heeft dit model een vintage of industriële look. De fronten van dit model zijn in de showroom 22 mm dik en zijn afgewerkt in de houtfinish ‘Canyon oak’.

Het leuke aan dit model zijn de verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om te kiezen voor verschillende hoogtes in onderkasten, hoge kasten en bovenkasten. Maar ook een inloopkast voor bijvoorbeeld een wasmachine en droger zijn mogelijkheden die bij dit model horen.

Het aluminium front van het model Look kan met verschillende materialen gecombineerd worden, maar komt het allermooist tot zijn recht met hout. Daarom zijn deze fronten, die eveneens 22 mm zijn, gecombineerd met het Loft model.

Meer informatie over deze prachtige keuken vind je op onze website: Snaidero Look/Loft

Wonenonline