1749
Riverdale breidt keukenserie uit
Gepubliceerd: 22-09-2014 Laatste update: 22-06-2017

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in een eigentijdse romantische stijl? Aan de succesvolle keukenserie van Riverdale zijn twee nieuwe modellen toegevoegd die inspelen op de groeiende behoefte naar kwaliteitskeukens in verschillende prijscategorieën. De basis voor de nieuwe keukens "The Natural by Riverdale" van gelakt eiken fineer en "Selected by Riverdale" van melamine uni is de sfeervolle stijl van Riverdale met een stoer tintje. Houten producten met een witte, naturel of zwarte finish. Samen met de in 2013 geïntroduceerde keuken "The Original by Riverdale" van gelakt massief 3-lagenplaat hout vormen deze keukens een prachtige serie waarbij je naar hartelust kan variëren in de indeling, of het nu om een rechte opstelling of een keukeneiland gaat.

Voor een sfeervolle badkamer in dezelfde stijl als de keukenserie kun je ook bij Riverdale terecht. Basis bij de lancering van de badmeubellijn is net als bij de keukenserie het DNA van Riverdale dat duidelijk naar voren komt. Daarbij heeft men de keuze uit verschillende opties; een hangend of staand meubel, een onderbouw- of opbouw waskom.

Het Riverdale badmeubel en de keuken hebben in de serie Original en de serie Natural een zichtbare houtnerf, wat een stoere look geeft aan de fronten. Leuk detail bij de serie Original is het hartje, dat vrij naar keuze verwerkt kan worden in de deuren. Verrassend zijn de Riverdale illustraties aan de binnenkant van de lades en mooi zijn de open vakkenkasten om bijvoorbeeld in de keuken de Riverdale TASTE collection in tentoon te stellen. In de badkamer versterkt de Riverdale DAYS collection de sfeer en lifestyle. Het werkblad op de keuken en het wastafelblad op het badmeubel zijn voorzien van een ingefreesd Riverdale logo.

Dus of je nu kiest voor eenvoud, een uitgebreide opstelling of een uitvoering die daar ergens tussenin zit, het badmeubel en de keuken ademen Riverdale!

Wonenonline