1888
Nieuw: de duurzaam wonen en leven guide

Laat jij ook geen kans voorbij gaan om ‘groen te doen’? Maar zie je door de bomen het bos soms niet meer? Dan is onze duurzaamheidsguide alles wat je zoekt! Wij hebben alle tips, tricks en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam wonen op een rijtje voor je gezet! In een overzichtelijke 87 pagina’s tellende guide vind jij alle handvatten voor een duurzame levensstijl.

Van bewust je huis verbouwen naar water besparen in je designkeuken; geen hoekje in je huis laten we met rust. Boordevol bruikbare tips. Van kleine stappen waarmee je vandaag nog kunt beginnen, tot grote zaken die aardig geld gaan opleveren. En het leuke is, groen doen scheelt je ook nog poen! Benieuwd naar deze 87 pagina’s tellende guide boordevol duurzame tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en hij valt vandaag nog op je virtuele deurmat; In je mail dus!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners