1544
Kookplaat met Flexinductie

Huishoudelijke apparaten met complexe technologieën zijn tegenwoordig niets bijzonders. Maar complexe technologieën die in een paar seconden te begrijpen zijn en geen gebruiksproblemen opleveren, dat is een ander verhaal. Met het intuïtieve TFT touchscherm van de kookplaat met FlexInductie uit de Serie 8 maakt Bosch, specialist op het gebied van huishoudelijke apparatuur, koken nog makkelijker, smakelijker en betrouwbaarder. Het grote, glanzende oppervlak van het touchscherm vormt de sleutel tot alle functies die dit apparaat te bieden heeft, zoals Bosch' geïntegreerde kook- en baksensoren, die de temperatuur van de pannen op precies het juiste niveau houden, en Bosch Assist.

Het recept voor een droommenu
De kookplaten met FlexInductie uit de Serie 8 hebben een TFT touchscherm met hoge resolutie van 80 cm breed. Het scherm dankt zijn indrukwekkende, stijlvolle uitstraling aan de haarscherpe afbeeldingen en schitterende kleuren. Met één toets van de vinger zijn functies gemakkelijk en zonder verwarring te selecteren en aan te passen. De mooie grafische afbeeldingen, die makkelijk te onthouden zijn en zijn geïnspireerd op de icoontjes van de ovens uit de Serie 8, leiden gebruikers op een natuurlijke manier door de opties naar hun droommenu.

Nauwkeurigheid leidt tot perfect resultaat
Dankzij Bosch hoeft niemand meer een topchef te zijn om de heerlijkste creaties te maken. Dankzij gevoelige sensoren blijft de temperatuur van de pannen namelijk op precies het juiste niveau. De PerfectFry-sensor heeft vijf temperatuurstanden voor specifieke bereidingen: van level 1, 'heel laag', voor sauzen en chutneys tot level 5, 'hoog', voor gebakken aardappelen of snel te braden steaks. Ook bij gebruik van de PerfectCook-sensor is het gewenste temperatuurniveau eenvoudig te selecteren via het TFT touchscherm. Tijdens het koken geeft de sensor de gemeten temperatuur door aan de elektronische bediening, die vervolgens het energieverbruik hierop aanpast. Of het nu om frituren op 170 °C gaat, om pasta koken op 100 °C of om warmhouden op 70 °C, dankzij de PerfectCook-kooksensoren in de kookplaat kan er niets meer misgaan met de temperatuur.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Handige keukenhulp
Bosch Assist gaat nog een stap verder. Of er nu vlees, groenten of bijgerechten op het menu staan, deze geavanceerde functie maakt de perfecte maaltijd vooraf programmeerbaar. Selecteer simpelweg het gewenste gerecht via het menu op het TFT touchscherm en de assistent geeft automatisch de bijbehorende temperatuur aan, evenals het gebruik van de PerfectFry- of PerfectCook-sensor. Veel makkelijker kan het niet, zeker nu pannen naar wens op een van de twee FlexInductie zones te plaatsen zijn tijdens het koken of bakken – ook in combinatie met de sensoren. FlexInductie verbindt de twee kookzones, zodat ze één groot kookoppervlak vormen. Dit oppervlak is, indien gewenst, met nog eens 20 procent te vergroten, bijvoorbeeld wanneer er extra grote pannen op de kookplaat staan.

Home Connect in combinatie met afzuigbediening via kookplaat
De onderling verbonden kookplaten en afzuigkappen maken de collectie van Bosch met Home Connect-keukenapparatuur compleet. Dit houdt onder meer in dat via de Home Connect-app vanaf vrijwel elke plek te controleren is of de nieuwe kookplaat met TFT touchscherm is uitgeschakeld. Ook de bediening van het afzuigsysteem via de kookplaat is een uitermate praktische toevoeging. Niet alleen de functies van de kookplaat, maar ook die van de afzuigkap zijn gemakkelijk in te stellen via het TFT touchscherm. Zo zijn de twee apparaten synchroon te bedienen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners