1437
Pelgrim Jazz
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Pelgrim is al bijna 90 jaar puur Nederlands en toonaangevend als het gaat om trendy vormgegeven en gebruiksvriendelijke keukenapparaten. Betaalbare kwaliteitsapparatuur in een modern design. Pelgrim Jazz is de nieuwe kleurlijn van Pelgrim; een verrassend alternatief voor RVS inbouwapparatuur. De tijdloze, matzwarte apparatuur geeft de keuken een rustige uitstraling en past in zowel een moderne als een landelijke keuken. 

Acht apparaten voor fraaie combinaties
Pelgrim Jazz bestaat uit een compleet assortiment keukenapparatuur. De nieuwe, matzwarte lijn telt acht verschillende apparaten die voorzien zijn van RVS accenten. De luxe kookplaten, met een breedte van 60 of 70 cm, zijn voorzien van Kookkeur en A+ branders voor het hoogste rendement. Naast een schouwkap en een oven met turbo-hetelucht biedt Pelgrim Jazz ook een steamer, twee combi-magnetrons en een luxe (inbouw) koffiemachine. Met deze apparaten is, zowel boven als naast elkaar, een schitterend lijnenspel.

Schoonmaakgemak
Met Pelgrim Jazz heeft een kookliefhebber in een keuken alle luxe binnen handbereik. Daarnaast zijn de keukenapparaten erg makkelijk schoon te maken. De robuuste, matzwarte apparaten kunnen met nagenoeg elk schoonmaakmiddel probleemloos gereinigd worden. Naast het enorme schoonmaakgemak heeft Pelgrim Jazz nog een groot voordeel. Op alle apparaten zijn vingerafdrukken nauwelijks te zien. Niet voor niets is Pelgrim keukenapparatuur de beste keuze in de keuken.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide