2851
nieuwe-lentekleuren-aga-fornuizen
Gepubliceerd: 13-03-2018

Spring is in the air! De nieuwe lentekleuren van 2018 zijn bekend. En de nieuwe vijf kleuren zijn net zo stijlvol als alle AGA’s. Deze nieuwe kleuren zijn een reflectie van de lente en zijn eigentijds.

 

De nieuwe kleuren op een rij:

Spring colour 1: Blush – de nieuwe kleur Blush kan het beste omschreven worden als zacht roze met een crèmekleurige ondertoon wat mooi samenvalt met andere neutrale kleuren.

AGA-DC-_Blush_.jpg

Spring colour 2: Dove – licht grijs met een vleugje blauw. Deze luxe nieuwe tint zal goed werken met natuurlijk hout of beschilderde kasten, evenals hoogglans keukeneenheden en glanzend marmer.

AGA-DC-_Dove_.jpg

 

Spring colour 3: Linen - crème was de eerste en decennialang de populairste AGA-kleur. Linnen is hier een nieuwe variant op en met een koelere, minder gele toon zal deze kleur net zo populair worden als zijn voorganger.

AGA-City60-GAS-_Linen_.jpg

 Spring colour 4: Slate - rijk, weelderig en met echte diepte gevoel van tijdloze moderniteit, zal de kleur Slate waarschijnlijk nog jarenlang een belangrijke AGA-kleur worden.

  AGA-DC5-_Slate_.jpg

Spring colour 5: Salcombe Blue –deze kleur is gebaseerd op de prachtige zeeën rond het idyllische pittoreske Salcombe. Dit havenstadje behoort onder de Britten tot de favoriete vakantiebestemmingen.

AGA-TC3-_Salcome-Blue_.jpg

De nieuwe AGA-kleurenrange is per direct beschikbaar op de AGA City 60 en de AGA Control en Dual Control.

Over AGA
Achter een AGA gaat een prijswinnende innovatie schuil, evenals een trots erfgoed dat teruggaat tot 1922. In dat jaar ontwikkelde de Zweedse wetenschapper Gustaf Dalen het eerste gietijzeren AGA fornuis dat qua gebruiksgemak alle voorheen uitgevonden fornuizen ver achter zich liet. Inmiddels spelen de fornuizen van AGA al ruim zeventig jaar een centrale rol in zowel traditionele als hedendaagse keukens. Het iconische merk AGA is tijdloos goed en past in ieder (keuken)interieur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide