3186
Mix and Match in de keuken
Gepubliceerd: 10-11-2017 Laatste update: 02-12-2017

Inbouwapparatuur van Küppersbusch kan individueel worden vormgegeven. Een absoluut persoonlijke inrichting van de keuken kan worden gerealiseerd omdat apparatuur van Küppersbusch onderling met elkaar kan worden gecombineerd. Consumenten kunnen vrij kiezen uit de programma’s Comfort+, Premium + en Profession+. Dit wordt mogelijk gemaakt door het nieuwe oven platform van Küppersbusch: bij de ontwikkeling van de apparaten werden zowel de glasplaten alsook de grepen van de 60 cm en 45 cm hoge modellen zo vormgegeven, dat er altijd dezelfde look is.

Zelfs als je een oven uit de profession+ segment combineert met een magnetron uit het comfort+ segment. Daarbij onderscheiden zich drie productwerelden door hun uitrusting en de bedieningsconcepten. Het instapmodel van de Comfort+ serie kenmerkt zich door eenvoudige bediening en functionele duidelijkheid. Premium+ apparaten passen met hun geraffineerde technische details en vormgevingskenmerken perfect in de luxere keuken en apparaten uit de Profession+ productwereld voldoen door een veelvoud aan innovaties en producteigenschappen uit de professionele keukenwereld zelfs aan de hoogste wensen en eisen.

mix-match-iin-de-keuken-02.png

Het nieuwe mix en match programma biedt in combinatie met Küppersbusch individueel, waarbij je tussen drie fronten in zwart, wit en grijs en 12 verschillende design-kits kunt kiezen, maximale vormgevingsvrijheid voor keukenplanner en klanten.

Nieuwe functionaliteit
De nieuwe functionaliteit van de Küppersbusch ovens gaat in op de individuele behoeften van de gebruikers: diegene die van klassiek houden, kiezen voor één van de vele ovenfuncties (zoals bijvoorbeeld boven- en onder warmte of hete lucht) en temperatuur en tijd worden zelf gekozen. Daarnaast kunnen ook speciale functies zoals fermenteren en regenereren of automatische programma’s worden gekozen. Bij de tot wel 100 automatische programma’s kiest de gebruiker voor deegwaren, vis, vlees, groente of dessert. Aansluitend wordt het gewicht en de gewenste garing ingesteld. De oven bepaalt dan de passende functie en tijd en garandeert daarmee perfecte resultaten. Küppersbusch ovens passen zich individueel aan de kookgewoontes van de gebruikers aan. Lievelingsfuncties, -programma’s en recepten laten zich in een favorieten map opslaan en kunnen zo snel worden teruggevonden via het beginscherm.

Smart Cooking met K-Connect
De ovens uit de Profession+ serie zijn geschikt voor wifi en kunnen met de K-Connect app op afstand worden bediend. De app biedt echter nog andere mogelijkheden. Via de zoekfunctie heeft de gebruiker de beschikking over een grote keuze aan recepten, die hij eenvoudig naar de oven kan sturen. De programma instellingen worden meegeleverd en kunnen met een vingertip naar het apparaat worden gestuurd.

Intuïtieve bediening
Bij alle series van de Küppersbusch ovens is er het TFT-kleurendisplay. Bijzondere focus op de intuïtieve afstandsbediening. Zo heeft Küppersbusch een symbool gekozen dat de gebruiker al van andere toepassingen kent (zo staat de ster bijvoorbeeld als symbool voor ‘favorieten’). De overzichtelijke menustructuur vereenvoudigt de bediening van de apparaten. Een ander pluspunt: de hoge-resolutie displays bieden uit alle hoeken perfecte leesbaarheid, onafhankelijk van de inbouwsituatie.

Schone zaken: de ökotherm oven katalysator
De unieke ökotherm-oven katalysator zorgt tijdens het kookproces al voor schoonheid. Bak- en braadgeuren in de keuken behoren tot het verleden. Centraal element is de fan: hij zorgt voor optimale luchtcirculatie en warmteverdeling in de oven en garandeert zo een perfecte garing op meerdere niveaus zonder dat de smaak of geur van een gerecht wordt overgedragen op het andere. Bij dit proces komt energie vrij, die in de oven wordt teruggebracht en daar voor het bakken en braden wordt gebruikt. Dit bespaart niet alleen energie, maar zorgt er ook voor dat de lucht in de keuken merkbaar frisser is en minder vet bevat. Speciaal voor de open woonkeuken een belangrijk argument.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide