1461
Mama Mia! Gourmetten op z’n Italiaans!
Gepubliceerd: 12-02-2022

Pizza, af en toe kunnen wij hier zó naar snakken. Of het nu zo’n foute, dikke Amerikaanse uit de vriezer van de supermarkt is of een echte quattroformaggi bij de Italiaan. Alle varianten kunnen wij op zijn tijd ontzettend waarderen. Ondanks dat er tegenwoordig allerlei varianten op de markt zijn die de pizza een stukje gezonder maken, zoals bloemkoolbodems en vegan varianten, gaan wij toch het beste op de klassieker.

De nadelen van pizza

Helaas zitten er ook een aantal nadelen aan pizza. De traditionele varianten zijn niet super gezond, maar af en toe moet zo’n lekkere vette variant natuurlijk zeker kunnen. Wat wij daarnaast jammer vinden aan pizza, is dat ze zo snel op zijn.

Het is ook aan te raden een beetje door te eten, anders heb je een koude pizza. Ook niet echt lekker. Tevens zijn er altijd wel heel veel lekkere smaken verkrijgbaar, kiezen voor één variant is dan soms ook lastig. Uiteraard kun je delen met je tafelgenoot, maar eten delen is niet altijd heel populair.

De oplossing!

Maar voor al dit pizzaleed is een oplossing, namelijk gourmetten op zijn Italiaans. Oftewel; De Pizzarette! Wij vonden dit afgelopen jaar het perfecte kerstcadeau voor onszelf. En niks bleek minder waar, want sindsdien zitten wij geregeld met zijn allen rond deze gezellige mini-oven.

Stel je voor; Iedereen een eigen bolletje deeg die die kan omtoveren tot een pizzabodem en vervolgens kan beleggen met wat hij of zij wil. Veel kaas of juist meer groente, elke ronde aan jou de keuze wat je wilt! Niet alleen leuk voor de echt Italië liefhebber maar ook kinderen zijn er dol op.

Gourmetten & Barbecueën vs. pizzaretten

Of pizzaretten echt een woord is weten wij niet, maar wij vinden het goed klinken. Het leuke aan de Pizzarette is dat je er net als gourmetten en barbecueën een avond mee kunt vullen.

Want naast dat je je eigen pizzaatjes één voor één klaarmaakt duurt het ook even voordat ze gaar zijn in de oven.Tussendoor dus genoeg tijd om gezellig een gesprek te voeren of een spelletje te spelen met de kids.

Het voordeel ten opzichte van gourmetten en barbecueën vinden wij dat de Pizzarette altijd kan. Waar gourmetten toch echt wel voor de winter is en barbecueën voor de zomer, kan pizza altijd. Daarnaast is het een verrassend en gezellig diner-idee wanneer je vrienden over de vloer krijgt.

Benieuwd waar je een Pizzarette kunt kopen? Wij zijn ze nog niet in heel veel winkels tegengekomen dus hebben gewoon online gezocht waar je de beste deal hebt op dit moment. Via de site kopenenvergelijken.nl kwamen wij al snel vele goede deals tegen.

Kortom, pizzaretten is gourmetten als bij de echte Italiaan!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide