2880
Inductiekookplaat met Ökopower

Inductiekookplaat met Ökopower en smeltstand
Küppersbusch heeft zijn kookplaten-aanbod volledig vernieuwd. De premium producent van inbouwkeukenapparatuur legt de klemtoon op nieuwe functies voor de inductiekookplaat en een volledig herzien designconcept, dat het samenstellen van individuele kookomgevingen mogelijk maakt.

Nieuwe functies maken koken nog leuker
De nieuwe functies bieden nog meer comfort. De inductiekookplaten zijn uitgevoerd met Ökopower, een extra powerstand die meer vermogen levert dan de hoogste kookstand, maar 30 procent minder energie verbruikt. Auto Detectie functioneert daar waar de pan op de kookplaat wordt gezet. En met DialControl kunnen bij verschillende kookplaten alle functies via een centrale slider worden bediend. Daarnaast zijn talrijke kookplaten met extra smelt- en warmhoudstanden uitgerust. Voor wie graag met grote pannen werkt, is er de brugfunctie. Hiermee kunnen tot vier kookzones aan elkaar gekoppeld worden, zodat de warmte over de volledige panbodem wordt verdeeld.

VarioLine – het nieuwe modulaire systeem voor kookplaten
Voor iedereen die zijn kookplaat liever zelf samenstelt, is het nieuwe VarioLine-concept van Küppersbusch de ideale oplossing. Daarmee kunnen hoogwaardige losse elementen tot een unieke kook- en werkomgeving worden samengesteld. Inductie, gas, teppan yaki of alles met elkaar gecombineerd – de mogelijkheden zijn onbeperkt. Alle individuele elementen zijn 30 cm of 38 cm breed en passen dus perfect onder de gangbare afzuigkappen met een breedte van 120 cm.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners