2569
Gaggenau CX 480
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 17-07-2017

Inductie staat voor secuur, snel koken bij een gering energieverbruik. Met de inductiekookplaat met volledig kookoppervlak CX 480 presenteert Gaggenau een uniek kookplaatconcept op de markt. Voor het eerst kan het volledige oppervlak als kookzone benut worden en zit men niet meer vast aan de vooraf bepaalde kookzones. De intuïtieve bediening geschiedt via een extra groot TFT-Touch-Display. De ultra strakke donkergrijze kookplaat werd onlangs reeds met de internationaal begeerde iF product design award 2011 onderscheiden.

Meer flexibiliteit en vrijzinnigheid.
De inductiekookplaat met volledig kookoppervlak CX 480 maakt een vrije plaatsing en verplaatsing van kookgerei van een willekeurige vorm en grootte op de kookplaat mogelijk. Daarbij kunnen gelijktijdig maximaal vier pannen gebruikt worden. Het kookgerei wordt automatisch gedetecteerd en alleen maar daar verhit, waar het staat. Als het verplaatst wordt, detecteert de kookplaat de nieuwe positie en neemt de ingestelde temperatuur over om daar verder te gaan met verhitten.

"Onder het glaskeramische oppervlak van de nieuwe inductiekookplaat werken 48 direct aaneengeschakelde en zijdelings ten opzichte van elkaar geplaatste microinductoren. In tegenstelling tot traditionele grote inductiespoelen verandert deze structuur de gehele kookplaat in een enkele grote kookzone", licht Stefan, Hoofd Productmanagement bij Gaggenau, toe.

Intuïtieve bediening.
De bediening geschiedt via een groot TFT-Touch-Display, dat de vorm, grootte en positie van het kookgerei afbeeldt. Om functies op te roepen kan het bedieningsveld lichtjes met de vinger worden aangeraakt.

Voor de temperatuurinstelling scrollt men zoals bij een iPhone om de juiste waarde in te stellen. In een handomdraai kan de kookplaat gebruikt worden als Teppanyaki-plaat door de apart verkrijgbare plaat, die bestaat uit meerdere lagen RVS en aluminium voor optimale warmteverspreiding, op de kookplaat te plaatsen. De Teppanyaki-plaat is in 2/3 en 1 gastronorm afmeting verkrijgbaar.

Met de inductiekookplaat met volledig kookoppervlak toont Gaggenau eens te meer aan een vernieuwend en technologisch hoogstaand keukenmerk te zijn.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide