1933
Kooksystemen
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 05-05-2017

Net als haar fabriekszus Stoves bestaat het merk al 75 jaar. Belling maakt luxe basisfornuizen voor de gewone kok. In Nederland introduceert Belling het Classic en het DB4 fornuis in de kleuren zwart, zilver en rvs. De gasfornuizen van zowel 90 als 100 cm breed zijn in hun prijscategorie de enige met standaard drie energiezuinige ovens.

Klassiek en modern model
Belling introduceert twee verschillende modellen met vergelijkbare functionaliteiten. Het Classic model van 90 en 100 cm breed past goed in een landelijke of stoere keuken. Het modernere DB4 fornuis van 90 cm breed is meer geschikt voor de strakke moderne keuken. Belling levert met bijpassende afzuigkappen een compleet programma. De fornuizen zijn zowel in zwart, zilver als in rvs verkrijgbaar. Net als Stoves wordt Belling in dezelfde fabriek in Engeland nog met de hand gemaakt van duurzame materialen. Doel van deze productiewijze is een langdurig en intensief gebruik. Daarom geldt ook een volledige garantie van twee jaar. Door de materiaalkeuze heeft Belling een luxe uitstraling.

Enige met drie ovens in zijn prijscategorie
Zowel het Classic als het DB4 fornuis zijn in hun prijscategorie en breedtemaat de enige met drie ovens. Niet alleen zijn kleinere ovens energiezuiniger in gebruik, ook zijn deze ovens voorzien van het energieklasse A label. De 90 cm brede fornuizen hebben 5 gasbranders, twee heteluchtovens en één variabele elektrische grill. Het bredere Classic model van 100 cm heeft zelfs zevens gasbranders. Eén heteluchtoven wordt bij dit fornuis vervangen door een conventionele oven. Alle functionaliteiten die een gewone kok thuis nodig heeft om flexibel te koken zijn bij de fornuizen voorhanden. Naast de kookmogelijkheden zijn het ook praktische fornuizen met gietijzeren pandragers, een elektronische timer, eenvoudige reiniging door Easy Clean Email afwerking en veiligheidsaspecten als mantelkoeling en thermische gasbeveiliging. De fornuizen kunnen zowel vrijstaand als tussen keukenmeubelen in worden geplaatst.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide