169
 Kookplaat en Dekton werkblad in één
Gepubliceerd: 04-07-2024 Laatste update: 10-07-2024

Voor een unieke innovatie in de keuken hebben Gaggenau en Cosentino hun krachten gebundeld. Gaggenau, het luxemerk dat bekend staat om hoogwaardige huishoudelijke apparaten, introduceert de Essential Induction. Dit is een onzichtbare inductiekookplaat die naadloos geïntegreerd kan worden in Dekton werkbladen. Het resultaat is een kookplaat en werkblad in één, waarmee je een keuken krijgt die niet alleen functioneel maar ook esthetisch hoogstaand is.

Onzichtbare luxe: minimalisme in je keuken

Stel je voor: een minimalistisch werkblad dat de ultieme combinatie biedt van comfort en esthetiek. Dit is precies wat de samenwerking tussen Gaggenau en Cosentino belooft. De Essential Induction kookplaat is gereduceerd tot de essentie met slechts een LED-lichtpuntje, een Dekton werkblad en een bedieningsknop. Het naadloze design zorgt voor een strakke, moderne uitstraling die past in elke keuken.

Geavanceerde technologie en design

Het ultracompacte Dekton materiaal is niet alleen vlek- en krasbestendig, maar ook verkrijgbaar in 60 verschillende afwerkingen en kleuren. Hierdoor is er altijd een variant die perfect aansluit bij jouw keukenontwerp. De bedieningsknoppen zijn handig aan de voorzijde gemonteerd, waardoor je tijdens het koken altijd de controle hebt. Een subtiel lichtpuntje op het werkblad koppelt intuïtief de bedieningsknop aan de kookzone die in gebruik is. Dit lichtpuntje geeft ook aan waar de pannen moeten staan, waarschuwt voor restwarmte en schakelt automatisch uit als de kookplaat niet wordt gebruikt. Zo kun je het werkblad net zo gebruiken als ieder ander keukenwerkblad.

Praktisch en efficiënt koken

Efficiëntie staat centraal bij de Essential Induction. Gaggenau heeft verwijderbare, magnetische beschermers ontwikkeld die je huidige pannen beschermen en het geluid van pannen op het stenen werkblad verminderen. Deze beschermers zorgen ook voor de geleiding van de inductiemodules, wat de kookprestaties optimaliseert. Met de verlichte bedieningsknoppen kun je nauwkeurig, snel en intuïtief schakelen tussen twaalf vermogensstanden, de warmhoud- en boosterfunctie. De knoppen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart, waardoor ze bij elk design passen.

Vrijheid in keukenontwerp

Deze innovatie biedt ultieme vrijheid in keukenplanning en is een revolutionair concept voor designers en planners. Door de integratie van de kookplaat in het werkblad wordt niet alleen ruimte bespaard, maar krijgt de keuken ook een strakke, moderne uitstraling. Bovendien zorgt het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Dekton voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Volgens experts in de keukenindustrie, zoals Robert Janssen, een gerenommeerd keukenontwerper, "biedt deze integratie van technologie en design een geheel nieuwe manier om de keuken in te richten. Het minimalistische ontwerp en de naadloze integratie van de kookplaat in het werkblad maken van de keuken een echt middelpunt van het huis."

Conclusie

Gaggenau en Cosentino hebben met de Essential Induction en Dekton werkbladen een innovatieve stap gezet in de keukenwereld. De combinatie van geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke bediening en een esthetisch aantrekkelijk ontwerp maakt dit product tot een must-have voor iedere culinaire liefhebber. Het biedt niet alleen praktische voordelen, maar tilt ook het design van je keuken naar een hoger niveau.

Je keuken wordt een plek waar je met plezier kookt en waar het design je elke dag opnieuw inspireert. Deze ontwikkeling toont aan hoe technologie en design hand in hand kunnen gaan om een functionele, stijlvolle en duurzame keuken te creëren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide