2667
Kookpitten in je RVS werkblad
Gepubliceerd: 02-02-2016 Laatste update: 20-04-2017

Franke Kitchen Systems introduceert Smart Cooking®, kookpitten die rechtstreeks worden verwerkt in je favoriete RVS werkblad. Onlangs introduceerde Franke al het op maat gemaakte 4mm massief roestvrijstalen werkblad, ideaal voor de thuiskok die voor zijn keuken een professionele uitstraling wenst. Met Smart Cooking® worden de mogelijkheden voor het ontwerp van dit werkblad nog verder uitgebreid.

Zitten jouw kookpitten ook altijd te dicht op elkaar als je met meerdere of grotere pannen aan de slag gaat? Er is niets vervelender dan koken met ruimtegebrek waardoor je steeds de pannen van pit moet wisselen. Met Smart Cooking® heb je dit probleem niet meer. Dit concept biedt namelijk de mogelijkheid om maar liefst vijf branders op te nemen in je RVS keukenblad. Doordat de branders ruim van elkaar geplaatst zijn, ontstaat er voldoende ruimte. De branders kunnen in acht verschillende combinaties geleverd worden. Het werkblad wordt op maat gemaakt waardoor het kan worden voorzien van de juiste uitsparingen op iedere gewenste plaats. Hiermee creëer je je eigen ideale kookopstelling in je nieuwe keuken.

Doordat de kookpitten rechtstreeks worden verwerkt in het 4mm roestvrijstalen werkblad geeft dit een strak design met eenvoudig onderhoud. Er is voldoende ruimte tussen de pannen, waardoor schoonmaken rondom de pitten een eitje is. Andere toepassingen
Naast Smart Cooking® zijn er nog andere mogelijkheden om je roestvrijstalen werkblad geheel naar eigen wens te ontwerpen. Het is mogelijk om verschillende spoelbakmodellen naadloos in te lassen in het werkblad en er kan heel eenvoudig een opbergsysteem worden ingebouwd. Dit onzichtbare opbergsysteem, de S-box, is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld het opbergen van keukenmessen.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: “We zijn erg blij met deze uitbreiding van toepassingen op het 4mm maatwerk werkblad. Door Smart Cooking hebben thuiskoks nog meer mogelijkheden om hun keuken geheel naar eigen wens te ontwerpen en in te richten.”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide