1596
Designfornuizen
Gepubliceerd: 12-02-2014 Laatste update: 25-04-2017

...een kerntemperatuurmeter ineen. Fornuizenmerk Tecnogas komt dit jaar naar Nederland om te imponeren. Met robuuste industriële fornuizen doet het zijn intrede in de Nederlandse moderne keuken. Stuk voor stuk zijn de fornuizen voorzien van bijzondere Italiaanse features. Zo heeft bijvoorbeeld één van de modellen de grootste gasoven ter wereld op 90 cm breed, is een ander afgewerkt met krasbestendig roestvrij staal en zijn alle fornuizen in de Next-line Level 1 serie voorzien van een digitale kerntemperatuurmeter. Al 60 jaar combineert Tecnogas in haar fornuizen de liefde voor het koken, de Italiaanse technische wetenschap en de Italiaanse kunst. Alle designs zijn geïnspireerd op de Italiaanse streek Emilia Romagna, waar het merk zijn oorsprong heeft.

Nederland kan kennismaken met drie designfornuizen: Pro-line, Next-line en Deco-line. De Pro-line fornuizen richten zich op de passionele kok; Next-line combineert Italiaanse techniek met design en de Deco-line fornuizen staan voor een tijdloze interpretatie van de Italiaanse kunst uit 1900. Tecnogas biedt binnen deze lijnen verder een keuze uit fornuizen van 90 cm breed of 120 cm breed. Eén daarvan is de Next GRAND, het fornuis van 90 cm breed met een gasoven van 150 liter inhoud. Hiermee de grootste gasoven ter wereld op 90 cm breed. Los van design, komt ook afwerking en techniek bij Tecnogas heel nauw. Van veilige scharnieren met een stille open- en sluitbeweging, een gepatenteerde dubbel glas ‘cool door’ tot een afwerking van krasbestendig roestvrij staal en geëmailleerde ovenkuipen voorzien van een Easy To Clean (ETC) coating. Alle fornuizen beschikken over 4 gaspitten en 1 wokbrander, waarbij de Level 1 fornuizen voorzien zijn van een koperen wokbrander met een capaciteit van maar liefst 5 kW. In de ovens van alle Next-line Level 1 fornuizen is voorts een digitale kerntemperatuurmeter geïntegreerd, waarop continue van buiten de kerntemperatuur van het product is af te lezen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide