4539
Bertazzoni Professional Serie in geel

Geel is de kleur van de zon en de zomer. En doordat het daarnaast ook de trendkleur van dit jaar is, mag geel echt niet ontbreken in je kledingkast, in je make-uptasje én in de inrichting van je huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van geel in je keuken? Het kan, want de fornuizen in de Bertazzoni Professional Series zijn ook verkrijgbaar in deze energieke kleur. Combineer het met hout of juist een zwart-witinterieur, en je fornuis komt het best tot zijn recht. Een echte eyecatcher in elke keuken!  

Lemon.jpg

Bertazzoni, het Italiaanse lifestylemerk uit de regio Emilia-Romagna (Italië) dat gespecialiseerd is in kookapparatuur, garandeert de kwaliteit van de kleur door gebruik te maken van een wel heel bijzondere techniek. De fornuizen worden namelijk gespoten in dezelfde fabriek als bekende Italiaanse sportautomerken. De coating wordt in meerdere duurzame lagen aangebracht op het staal. De afwerking is bestand tegen zuren en temperatuurschommelingen en zorgt niet alleen voor een blijvende glans, maar ook voor een nieuwe dimensie in je keuken. De fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van 60, 90, 100 of 120 centimeter breed en – afhankelijk van jouw keukenwensen – met een elektrische en/of gasoven, en met een gas- en/of inductiekookplaat.

Pasta.jpg

Flower.jpg

Fashion.jpg

Design.jpg

Beauty.jpg

Ballon.jpg

Travel.jpg

 

Naast deze gele versie heeft Bertazzoni nog diverse andere series.

Professional Series:
Het hedendaagse karakter van de Professional Series onderscheidt zich door die elegante bedieningsknoppen, het ergonomische handvat en levende kleuren. Leuk detail is dat de ovens gespoten worden in dezelfde fabriek als de Italiaanse sportautomerken. De onderscheidende elementen combineren ontwerp en ergonomie in een natuurlijke stijl die al veel prijzen heeft gewonnen vanaf de introductie.

Master Series:
Bertazzoni Master Series staat bekend om grote ronde soft-touch knoppen en de professionele stijl handgrepen zijn het opvallende kenmerk van deze serie. Ontworpen om prestaties te leveren en prachtig gestyled, sluit deze serie naadloos aan bij de keukeninrichting en de kookplaten.

Heritage Series:
Deze lijn grijpt terug op vroegere dagen van het familiebedrijf toen de energie en verbeelding van de oprichter Francesco en zijn zoon Antonio hout gestookte ovens populair maakten aan het begin van de eeuw in Italië. De originele handgrepen en knoppen passen gracieus in deze lijn samen met de handtekening van de matte finish van de vrijstaande serie toestellen en de afzuigkappen. Prima passend bij zowel de traditionele als de moderne keukens.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners