1992
Thuis professioneel koken
Gepubliceerd: 18-09-2015 Laatste update: 17-07-2017

Exact, snel en flexibel koken met een laag energieverbruik – dat zijn de voordelen van de nieuwe Flex-inductiekookplaten van Gaggenau. Ze vervullen alle wensen van ambitieuze koks in één enkel apparaat en zijn uitstekend geschikt voor kleinere keukens. Dankzij nieuwe functies kunnen pannen vrij worden geplaatst, voor de temperatuurregeling worden ze verschoven. Andere bijzonderheden zijn een braadsensor en toebehoren zoals Teppanyaki en een grillplaat. Dankzij een innovatief displayconcept is de TwistPad-bediening met afneembare magneetknop heel eenvoudig en intuïtief. De Flex-inductiekookplaten in minimalistisch design worden vlak geïntegreerd of met zichtbare rand ingebouwd. De nieuwe producten zijn vanaf oktober 2015 verkrijgbaar.

Voor een comfortabel een precies gebruik zorgt een nieuw bedienconcept in helder design met wit en oranje, dat alleen de beschikbare functies toont. De kookplaat is te bedienen door de Twist-Pad licht draaien of aan te raken. De magneetknop kan worden afgenomen om de kookplaat te reinigen en fungeert als kinderslot.

Hoge functionaliteit en flexibiliteit.
Professioneel koken staat voor perfecte braadresultaten en exacte bereidingstijden. De Flex-inductiekookplaten bieden alles wat hiervoor nodig is, ook voor de thuiskeuken. De flexfunctie verbindt afzonderlijke kookplaten met elkaar. Grote pannen zoals een braadslede en toebehoren als Teppanyaki of een grillpan kunnen hierdoor flexibel op dit oppervlak worden gebruikt.

Professioneel kookgevoel.
De professionele kookfunctie is ideaal om te frituren, te sudderen of voor het bereiden van sauzen. Hiermee kan één kookvlak vooraf in drie temperatuurzones worden ingesteld. Om een snelle overgang van aanbraden tot sudderen te creëren worden de pannen, net als in de professionele keuken, eenvoudig verschoven. De temperatuurzones zijn bovendien individueel instelbaar. De braadsensor-functie zorgt voor gezondere en betere braadresultaten, want de temperatuur van het gerecht wordt constant gehouden. Zo ontstaat een gelijkmatige goudbruine kleur zonder dat vet verbrandt. Twee boosterfuncties verhogen kortdurend het vermogen tot boven het maximale vermogen. Deze functies zijn speciaal bedoeld voor pannen. Hiermee kan krachtig worden aangebraden en heel snel worden verhit, bijvoorbeeld bij grote hoeveelheden vloeistof.

Edele materialen en designuitvoeringen.
De Gaggenau Flex-inductiekookplaten CI 292/290/282/272/262 zijn er in breedtes van 60, 70, 80 en 90 cm. Ze zijn voorzien van een of twee Flex-inductiekookvelden. De kookplaten zijn verkrijgbaar met of zonder een roestvrijstalen frame en kunnen vlak geïntegreerd of met zichtbare rand worden ingebouwd.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide