1783
Atag Magna
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 03-07-2017

ATAG presenteert een voorproefje van haar nieuwe collectie keukenapparatuur; Geïnspireerd op de werkwijze van mensen met een passie voor koken. Terug naar de basis van de keuken; een ruimte waar kookplezier en lekker eten centraal staan. ATAG verstevigt haar positie als kookspecialist met de lancering van de nieuwe kookplaten, zoals de gas-op-glas kookplaten met digitale timer (HG9611MDA en HG1111MDA) en de Puzzelo inductiewok (HI3271W).

1. Tijd voor de digitale timer
De nieuwe generatie gas-op-glas kookplaten neemt timemanagement erg serieus. Iedere pit heeft een eigen timer die zichzelf automatisch uitschakelt wanneer de ingestelde kooktijd is verstreken. Op het display kan ook worden afgelezen hoe lang een gerecht al kookt. Alle pitten kunnen in één keer worden uitgeschakeld wanneer dat onverwacht nodig is, bijvoorbeeld wanneer de bel gaat. De krachtige wokbranders hebben een extreem groot regelbereik, van een lage sudderstand tot zeer hoge wokstand (0,2-5,7kW). De 111 cm brede panoramische kookplaat HG111MDA heeft een indrukwekkend ergonomisch design en is zeer geschikt voor inbouw in een kookeiland.

2. Nieuwe dimensie in wokken
Met de ATAG Puzzelo serie wordt de keuken écht persoonlijk. Kookliefhebbers stellen hun eigen kookplaat samen. Mooi naast elkaar, of in combinatie met een gas-, inductie- of keramische kookplaat uit de MAGNA designlijn. De highlight van 2011 is de Puzzelo inductiewok HI3271W met komvormige wokzone. De wok wordt over het gehele gedeelte van de kom gelijkmatig en snel verhit en kan worden voorgeprogrammeerd op de ideale wokstand. Deze inductiewok is geschikt voor verschillende kooktechnieken zoals wokken, pocheren, smoren en stoven.

3. Details bepalen de kok
De nieuwe roestvrijstalen ATAG MAGNA gaskookplaten zijn smakelijk om te zien, krachtig om mee te werken en tot in de puntjes afgewerkt. Zoals een topkok vereist. De volledig metalen regelknoppen en het materiaalgebruik stralen perfectie in vorm en functie uit. De collectie bestaat uit vijf modellen, variërend in aantal branders en formaat. Alle modellen zijn voorzien van maximale veiligheidsfuncties en duurzame A+ branders. De krachtige wokbrander is geschikt voor het echte sudderen (0,2 kW), maar ook voor het op hoog vermogen wokken (5,7 kW).

4. Koken op intuïtie
Intuïtief design, dat is waar het om gaat bij de keramische kookplaten van ATAG. De collectie bestaat uit 10 modellen, variërend in aantal zones en formaat. Naast tiptoets bediening introduceert ATAG de Iris Slide Controle® bediening op enkele keramische kookplaten; Stel het gewenste vermogen in door met een lichte aanraking met de klok mee te draaien. Iedere zone op de kookplaat heeft een aparte Iris Slide Control® met LED indicatie. Het model HL8271S is voorzien van een speciale vis/braad zone.

5. Voor bewuste fijnproevers
De QuliMax is dankzij haar snelheid, kracht en ruime inhoud een begrip in de gezonde en snelle keuken. Precies de juiste hoeveelheid stoom en een perfecte luchtvochtigheid zorgen ervoor dat er binnen no-time de puurste gerechten op tafel komen. De QuliMax combi-stoomoven is een allrounder die stoomt, bakt, braadt en grilt. De QuliMax is leverbaar in RVS, maar ook in Grafiet-zwart. Vingerafdrukken zijn minder zichtbaar op de geëmailleerde laag van deze Grafiet uitvoering.

Over ATAG
ATAG is één van grootste spelers op de Nederlandse en Belgische markt en heeft de visie om mensen te inspireren en te motiveren om te gaan koken. Het hart van ATAG ligt bij het creëren van een optimale kookbeleving door kwaliteit, intuïtief design, service, ergonomie en installatiegemak centraal te stellen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide