1201
Stijlvolle thuistaps van Heineken

Ken je THE SUB® van Heineken al? Deze compacte thuistap past perfect op jouw aanrechtblad. Steek de stekker in het stopcontact en geniet thuis van vers getapt bier gekoeld tot 2°C.

Een SUB voor elk type keuken
Er zijn verschillende stijlvolle modellen SUBS. Zo weet je zeker dat hij past bij jouw keuken. Hieronder vind je de Heineken Edition, White Edition en Black Edition. Voor de echte bierfanaten zijn er limited editions.

HEINEKEN THE SUB BLack edition


HEINEKEN THE SUB White edition


HEINEKEN THE SUB HEINEKEN edition

TORPS® van twee liter
Het bier voor THE SUB bestel je gemakkelijk online . De TORPS zijn bierfusten van twee liter. Daaruit gaan acht glazen bier. Het makkelijke is: als je de TORP hebt aangesloten, blijft het bier daarna tot wel twee weken koud en vers. Je kunt zonder problemen elke dag een biertje drinken. 

TORPS zijn te bestellen per stuk vanaf €5,99.

Er is ook een Bier Abonnement service waarbij je (twee)maandelijks je bestelling aan huis krijgt geleverd. Met een abonnement ontvang je 5% korting op de TORPS.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners