4581
Mickey Mouse jubileum FAB koelkasten

Italiaans keukenapparatuur merk Smeg viert haar 70e verjaardag samen met het iconische merk Disney dat ook een mijlpaal te vieren heeft – samen creëren zij een jubileum koelkast in gelimiteerde oplage.

 

In navolging van eerdere samenwerkingen met Dolce & Gabbana, Mini en Veuve Cliquot en vele anderen, heeft Smeg dit keer samengewerkt met Disney. Om de speciale aard van de partnerschap te vieren, zullen er in totaal slechts 90 koelkasten worden gemaakt voor de limited edition-collectie.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De iconische FAB28-koelkast van Smeg is tot leven gebracht door een originele tekening met het meest iconische karakter van Disney, Mickey Mouse, die dit jaar zijn 90-jarig jubileum viert. Fijne verjaardag Mickey!

FAB28RDMM3_L01.png

Beide merken hebben het samenbrengen van het gezin met elkaar gemeen. Voor Smeg heeftde basis van het bedrijf een focus op eten, gezin en entertainment. Bij Disney is dit het vermogen om mensen van alle leeftijden bij elkaar te brengen, verenigd in een gevoel van plezier, blijheid, optimisme en hoop.

De 90 limited edition FAB28RDMM3 koelkasten, met een 'True Original'-schets van Mickey, bevatten een vertederend beeld van Mickey die speels reikt naar de handgreep van de koelkast. Er worden 90 koelkasten geproduceerd, een voor elk jaar sinds het debuut van Mickey in 1928, waardoor de koelkast een echt verzamelobject is. Elke koelkast is versierd met een zilveren plaquette in beperkte oplage met een uniek nummer.

FAB28RDMM3_23.png

Esthetisch gezien is de FAB28 het meest herkenbare ontwerp van Smeg. Met de zachte rondingen en het op de jaren 50 geïnspireerde design, maakte de introductie de weg vrij voor een koelkastrevolutie aan het einde van de jaren negentig. Sindsdien is het een wereldwijd fenomeen geworden. Het interieur is voorzien van verstelbare glazen planken, chromen rekken, metalen wijnrekken, LED-stripverlichting, een ijscompartiment en een Life Plus-lade, die groenten langer vers houdt. Elke FAB28 levert een totale brutocapaciteit van 281L en biedt een energieniveau van A +++. Bovendien heeft Smeg onlangs alle FAB-koelkasten geüpgraded met een metalen achterkant.

De FAB28RDMM3 is geboren uit een spannende samenwerking tussen twee creatieve en iconische merken. Beschikbaar in Europa tot de voorraad strekt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners