1102
Koelkast Siemens

Aardbeien, radijsjes en bladsla smaken het lekkerste als zij vers van de markt komen – en nu ook uit de koelkast. Met de volledig nieuw ontwikkelde inbouwkoelkasten zijn de intelligente bewaarmogelijkheden Siemens hydroFresh nu namelijk voor het eerst ook beschik-baar in inbouwkoelkasten. De nieuwe apparaten zijn bovendien buitengewoon flexibel, ergonomisch en fraai ontworpen. En ze zijn uitgerust met de modernste energiezuinige technologie.

Met een schuifregelaar kan het klimaat in de hydroFreshbox perfect op de kwetsbare levensmiddelen worden afgestemd. Het vochtniveau kan zodanig worden ingesteld, dat fruit, groenten en slasoorten langer knapperig en vers blijven. Bijzonder slim is de gegolfde bodem van de transparante lade: deze zorgt voor een gelijkmatige luchtcirculatie in de box. Condenswater wordt altijd in de groeven opgevangen zodat fruit en groenten droog blijven. Het resultaat: levensmiddelen die er langer vers en smakelijk uitzien en ook zo smaken. Omdat vitaminegehalte en voedingsstoffen langer worden behouden, is dit ook beter voor de gezondheid.

Nieuw ontworpen interieur voor meer ruimte
Een perfect overzicht, gemakkelijk bewaren en uitnemen én ruimte waar die nodig is: allemaal kenmerken van het nieuwe interieurdesign in metallic-look. Als u bijvoorbeeld grote voorwerpen zoals flessen of schalen in de koelkast wilt bewaren, dan schuift u het voorste gedeelte van de varioShelf-glasplaat gewoon naar achteren om plek te maken. Net zo eenvoudig trekt u de uitschuifbare plateaus naar buiten om gemakkelijk bij levensmiddelen te komen die achterin de koelkast zijn geplaatst. En de aan de zijkant geplaatste niet-verblindende LED-verlichting laat alles ook nog eens in een nieuw licht zien. Want deze innovatieve verlichting is niet alleen bijzonder duurzaam en stroombesparend, maar door zijn slimme plaats in de zijwanden kan er niets voor worden gezet dat het licht blokkeert. Zo wordt de koelkast perfect verlicht.

Mag het iets comfortabeler zijn?
Met hun geavanceerde technologie voldoen de nieuwe inbouwapparaten aan alle eisen van de moderne huishouding: de nieuwe touchElektronica met het LCD display maakt het instellen van alle functies gemakkelijker dan ooit. Naast de vakantiemodus en de alarmfunctie regelt de elektronica ook de temperaturen van het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk van elkaar. En met de lowFrost- en de noFrost-technologie gaat het ontdooien wel heel gemakkelijk – of is dat zelfs helemaal niet meer nodig. Al dit extra gemak gaat echter niet ten koste van ons milieu – alle apparaten hebben minimaal energieklasse A++ en sommigen zelfs A+++.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners