3343
Koelkast
Gepubliceerd: 11-09-2017 Laatste update: 02-12-2017

Individualiteit staat hoog in het vaandel, ook als het gaat om onze leefomgeving en levensstijl. Consumenten kunnen hun persoonlijkheid en stemming nu ook laten spreken door de kleur van huishoudelijke apparaten zoals koelkasten. Dit jaar introduceert Bosch de eerste koel-vriescombinatie met eenvoudig verwisselbare deurfronten in verschillende kleuren: de Vario Style-koelkast. Negentien sprekende kleuren –van Sunflower tot Cherry red en Pearl night blue– bieden de mogelijkheid om de keuken makkelijk een hedendaagse en trendy uitstraling te geven. Groen is op dit moment een bijzonder populaire kleur en het Pantone-kleureninstituut heeft zelfs de kleur 'Greenery' tot kleur van het jaar 2017 gekozen*. Met de Vario Style-kleuren Mint green en Lime green kunnen consumenten twee trendy groentinten makkelijk integreren in hun keuken en komen ‘groene’ eigenschappen als vitaliteit, versheid en een bewuste levensstijl terug.

Afwisseling voor een kleurrijk leven
Bosch biedt met Vario Style consumenten de mogelijkheid om gemakkelijk kleur toe te voegen aan de keuken. Consumenten kunnen steeds opnieuw de kleur kiezen die bij hun smaak, stemming en interieur past. Hun koelkast weerspiegelt hun persoonlijkheid. Dankzij een bevestigingssysteem met verborgen klemmen en magneten kunnen de hoogwaardige, duurzame deurfronten in een oogwenk verwisseld worden, zonder gereedschap. Trek het front voorzichtig naar u toe, til het op en schuif het van de deur. Daarna hangt u een nieuw front op – en klaar! Binnen enkele seconden geeft de koelkast een compleet nieuw kleuraccent aan de keuken. De eerste dertien kleuren zijn verkrijgbaar vanaf najaar 2017, de overige zes volgen in het voorjaar van 2018.

Altijd de nieuwste trends in huis met Bosch
De innovaties van Bosch zijn een echte helpende hand en bieden toegevoegde waarde. Als een Vario Style-koelkast geregistreerd wordt op het digitale serviceplatform MyBosch, dan krijgen consumenten toegang tot de gebruikshandleiding, tips en suggesties en de laatste informatie. Ook zijn er exclusieve aanbiedingen voor Bosch-accessoires, handige tips om eten optimaal te bewaren en zelfs gezonde en creatieve recepten te vinden. 

Garantieverlengingen en klantenserviceafspraken worden ook eenvoudig geregeld via MyBosch. Ook worden er nieuwe frontkleuren voor de Vario Style koelvriescombinatie bekend gemaakt. De koelkast volgt alle trends op de voet en past zich moeiteloos aan de smaak en levensstijl van zijn eigenaar aan.

Frisse uitstraling, verse voedingsmiddelen
De buitenkant verandert in een handomdraai, maar de binnenkant van de Vario Style-koelkast presteert altijd goed. Dankzij het VitaFresh-vershoudsysteem met twee verschillende klimaatzones blijft voedsel langer vers. Met een gelijkmatige lage temperatuur van rond 0°C en een lage vochtigheid is het bovenste gedeelte van de VitaFresh-zone ideaal voor het bewaren van vlees en vis. In de onderste VitaFresh-zone profiteren fruit en groente dankzij twee verschillende instellingen van een ideale vochtigheid. De nieuwe Vario Style biedt alles dat van een moderne Bosch-koelkast verwacht mag worden: praktisch interieur, efficiënte led-verlichting, elektronische temperatuurregeling en optimale luchtcirculatie. Het perfecte apparaat voor verse voeding en een frisse uitstraling!

bosch-koelkast-Vario-Style-01.jpg

bosch-koelkast-Vario-Style-05.jpg

bosch-koelkast-Vario-Style-04.jpg

bosch-koelkast-Vario-Style-02.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide